Η Demy κατέκτησε την ελληνική κορυφή κερδίζοντας το βραβείο Best Greek Act στα MTV EMA και ελπίζει να ανέβει ακόμη πιο ψηλά!

Τα MTV EMA είναι μία φαντασμαγορική μουσική εκδήλωση στα οποία συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως οι Lady Gaga, Justin Bieber, 30 Seconds To Mars, Bruno Mars, Eminem, Katy Perry,και Linkin Park

Τα φετινά 20α ΕΜΑ θα διοργανωθούν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στην Ολλανδική πρωτεύουσα, την πόλη του Άμστερνταμ.

Όσον αφορά το δρόμο ως τα βραβεία, σε κάθε χώρα γίνεται ψηφοφορία για τους καλύτερους και οι νικητές της κάθε χώρας, όπως και του καλύτερου ελληνικού act, θα δώσουν μάχη για τον ευρωπαϊκό αντίστοιχο τίτλο, ενώ από τους νικητές κάθε ηπείρου αντίστοιχα θα προκύψει και ο παγκόσμιος νικητής.

Νικήτρια του καλύτερου ελληνικού act, είναι η Demyκερδίζοντας στον ανταγωνισμό τους υπόλοιπους υποψήφιους Σάκη Ρουβά, Μιχάλη Χατζηγιάννη & Μηδενιστή, Goin’ Through & Μέλισσες και Pink Noisy!

Η επόμενη φάση του διαγωνισμού είναι το Worldwide Act, για το οποίο μπορείτε να ψηφίσετε την Demy στην παρακάτω διεύθυνση: www.mtvema.com

Αυτό που έχουμε να ευχηθούμε στη νεαρή τραγουδίστρια της Panik Records είναι καλή επιτυχία, πρόκριση στην τελική φάση και γιατί όχι, να μας φέρει και ένα βραβείο στις 10 Νοεμβρίου!

Αφήστε το σχόλιό σας