Η Demy δίνει εικόνα στο νέο της single που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας, η Demy, επανακάμπτει με ανανεωμένο ήχο, καινούριο τραγούδι και μία απρόσμενη συνεργασία.

Έπειτα από την εκπροσώπηση της χώρας μας στο φετινό, 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, συναντά δισκογραφικά τον Γιώργο Σαμπάνη, τον οποίο συνόδευε καθ’ όλη τη σεζόν στις εμφανίσεις του στο «Acro».

Ο πιο ταλαντούχος συνθέτης της νέας γενιάς υπογράφει με τη μαεστρία που τον διακατέχει τη μουσική στο νέο τραγούδι της Demy με τίτλο «Μ’ Εκδικείσαι» (πάρτε μία γεύση εδώ). Τους στίχους δίνει η στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Σαμπάνη τα τελευταία χρόνια, η κορυφαία στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη.

Ενώ το καινούριο τραγούδι της μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας αυτή την εβδομάδα, η Demy φροντίζει συγχρόνως για την οπτικοποίησή του.

Τα γυρίσματα για το video clip βρίσκονται σε εξέλιξη με δύο γνωστούς σκηνοθέτες να ενώνουν τις δυνάμεις τους. Ο Γιάννης Δημολίτσας και ο Γιάννης Παπαδάκος συνεργάζονται για άλλη μία φορά και κρίνοντας από τα προηγούμενα κοινά και αριστουργηματικά έργα τους («Ευτυχισμένοι Άνθρωποι», «Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά» κ.ά.), υπάρχει κάθε λόγος να περιμένουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Έρχεται από την Panik Records.

 

Δείτε επίσης:
Το πρώτο αγγλόφωνο άλμπουμ της Demy κυκλοφορεί

Demy (digital album cover 2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας