Τα ελληνόφωνα τραγούδια της Demy συγκεντρώνονται σε έναν καινούριο δίσκο.

Η Demy πηγαίνει… «Κόντρα» και κυκλοφορεί το τρίτο ελληνικό άλμπουμ της.

Τρία χρόνια μετά τον τελευταίο ελληνόφωνο δίσκο της, το «Ρόδινο Όνειρο», το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας επιστρέφει με νέο ολοκληρωμένο δισκογραφικό εγχείρημα.

Η είδηση έρχεται λίγες ημέρες αφότου η Demy δάνεισε τη φωνή της στο τραγούδι της καινούριας κινηματογραφικής ταινίας του Νίκου Περάκη, «Success Story». Το τραγούδι φέρει τον τίτλο «Στον Αέρα» και είναι μία ατμοσφαιρική μπαλάντα σε μουσική που υπογράφει ο μοναδικός Δημήτρης Κοντόπουλος και σε στίχους του ταλαντούχου Νίκου Γρίτση.

Το καλοκαίρι, η νεαρή τραγουδίστρια παρουσίασε το «Μ’ Εκδικείσαι», ένα τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Το τρίτο ελληνικό άλμπουμ της Demy ονομάζεται «Κόντρα» και σύμφωνα με την λογική, προβλέπεται να περιέχει νέα τραγούδια μαζί με όλα τα ελληνόφωνο singles που κυκλοφόρησαν από το «Ρόδινο Όνειρο» και έπειτα και δε συμπεριελήφθησαν σε κάποιο δίσκο.

Αυτά είναι το «Μ’ Εκδικείσαι», το «Όσο Ζω» (η ελληνική εκδοχή του «This Is Love» για τη Eurovision), το «Ισόβια Μαζί», το «Θα Μείνεις Φεύγοντας» και το «Εμείς». Επιπλέον, η τραγουδίστρια έχει συμμετάσχει στο «Κάτι Πήγε Στραβά» των DiGi και RadioAct για το soundtrack του «Short Fuse» και στο «Με Όπλο Τη Φωνή Σου» του Oge και της Χάρις Σάββα.

Τον προηγούμενο Απρίλιο είχε κυκλοφορήσει αντίστοιχα το αγγλόφωνο άλμπουμ της Demy, με τίτλο το όνομά της.

Το «Κόντρα» έρχεται τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου σε όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες μουσικής από την Panik Records.

Δείτε επίσης:
Η Demy είναι «Στον Αέρα» με νέο τραγούδι και video clip

Demy - Στον Αέρα (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας