Η Demy αναφέρθηκε στο συμβολισμό που θα έχει η εμφάνισή της στη Eurovision και στην αιτία που την έκανε να κλάψει.

Οι προετοιμασίες για τον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision εντείνονται στο Κίεβο, με την Demy και τους συνεργάτες της να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να εντυπωσιάσουν το κοινό και να κερδίσουν την ψήφο του.

Η Πέμπτη 4 Μαΐου ήταν η ημέρα της δεύτερης πρόβας των χωρών που αναμένεται να διαγωνιστούν στον Πρώτο Ημιτελικό της διοργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη 9 Μαΐου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Αμέσως μετά την πρόβα, η ελληνική αποστολή παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη στους εκπροσώπους του Τύπου. Επικεφαλής ήταν η Demy, ενώ το «παρών» έδωσε επίσης ο συνθέτης του «This Is Love»,  Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει σχεδιάσει την παρουσίαση του τραγουδιού και την εμφάνιση της τραγουδίστρια.

Η Demy είπε στους δημοσιογράφους ότι ήταν «λίγο αγχωμένη» κατά τη διάρκεια της δεύτερης πρόβας της, όμως ανυπομονεί να επιστρέψει στη σκηνή την επόμενη εβδομάδα:

«Ήταν καλά. Το παράξενο είναι ότι ήμουν πιο βέβαια την πρώτη φορά, ήμουν πιο χαλαρή… Αυτή τη φορά ήμουν λίγο αγχωμένη, αλλά ήταν καλά και ανυπομονώ για την επόμενη, είμαι σίγουρη ότι πρόκειται να είναι η καλύτερη και μετά στον ημιτελικό όλα θα είναι τέλεια.»

Όσον αφορά το τι θα δούμε στην εμφάνισή της επάνω στη σκηνή, η Demy τόνισε:

«Το τραγούδι είναι όλο σχετικό με την αγάπη. Προσπαθήσαμε να το έχουμε αυτό στη σκηνή, ό,τι έχει προετοιμάσει ο κ. Φωκάς Ευαγγελινός… Είναι όλο για την αγάπη. Θα δούμε όλα τα διαφορετικά στάδια που περνάς όταν ερωτεύεσαι. Ξεκινάς από έναν παραμυθένιο κόσμο και μετά η αγάπη μπορεί να σε πάει πάνω στον ουρανό, τα αστέρια.»

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης με αγάπη για τους δύο χορευτές που θα την πλαισιώνουν επάνω στο stage:

«Νομίζω ότι το πιο ενδιαφέρον μέρος είναι οι χορευτές μου (Μάρκος Γιακουμόγλου & Ιάσονας Μανδηλάς). Κινούνται σαν κύκνοι, οι χορευτές πραγματικά ενσαρκώνουν την αγάπη.

Γι’ αυτούς που δεν το γνωρίζουν, οι κύκνοι συμβολίζουν την απόλυτη, την αιώνια αγάπη. Οι κύκνοι όταν ερωτεύονται, δεν το κάνουν ξανά. Ερωτεύονται μόνο μία φορά στη ζωή και εάν ο σύντροφός τους πεθαίνει, τοποθετούν το κεφάλι τους στο νερό. Αυτό είναι αληθινά συγκινητικό, ήταν όλη η ιδέα πίσω από την παρουσίαση. Όταν ο Φωκάς μου είπε γι’ αυτό, άρχισα να κλαίω αμέσως. Ήταν τέλειο για ό,τι θέλαμε να έχουμε στη σκηνή.»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου:

Μην το χάσετε: Δείτε την εμφάνιση της Demy
στη Eurovision όπως θα προβληθεί τηλεοπτικά

Demy - This Is Love - Eurovision Song Contest 2017 - Greece - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας