Τη δεύτερη πρόβα τους πραγματοποίησαν με επιτυχία στη σκηνή της Eurovision η Demy και οι συνεργάτες της.

Η Demy συνεχίζει την προετοιμασία στο Κίεβο προκειμένου όλα να είναι στην εντέλεια για την εμφάνισή της στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision.

Η ελληνική αποστολή με επικεφαλής βεβαίως την ταλαντούχα τραγουδίστρια και τη συνοδεία του έμπειρου Δημήτρη Κοντόπουλου που συνέθεσε το «This Is Love», του ειδήμονα Φωκά Ευαγγελινού που επιμελείται τη σκηνοθεσία – χορογραφία και των υπόλοιπων συντελεστών, αναχώρησε για την ουκρανική πρωτεύουσα την Κυριακή 30 Απριλίου.

Το επόμενο πρωί, τη Δευτέρα 1 Μαΐου, η Demy ήταν η πρώτη που «εγκαινίασε» τις πρόβες για τον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Εκθεσιακό Κέντρο του Κιέβου, από όπου είδαμε τις πρώτες εικόνες όσων σχεδιάζει να παρουσιάσει επί σκηνής στα μάτια των δεκάδων εκατομμυρίων Ευρωπαίων – και όχι μόνο – τηλεθεατών που θα παρακολουθήσουν από τους δέκτες τους τη διοργάνωση.

Σήμερα, Πέμπτη 4 Μαΐου, ακολούθησε η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας και των υπόλοιπων χωρών που θα διαγωνιστούν στον Πρώτο Ημιτελικό της Τρίτης 9 Μαΐου, κατά τον οποίο θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου 13 Μαΐου.

Για πρώτη φορά, οι ιθύνοντες της Eurovision μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε στιγμιότυπα από την εμφάνιση κάθε χώρας – στη διάρκεια της πρόβας – όπως ακριβώς θα προβληθεί τηλεοπτικά, από άποψη σκηνοθεσίας, εφέ κ.λπ.

Έτσι θα στηθεί επάνω στη σκηνή το «This Is Love»:

Δείτε ολόκληρη τη δεύτερη πρόβα της Demy παρακάτω:

 

Αφήστε το σχόλιό σας