Η Demy έχει βάλει σε εφαρμογή μία ξεχωριστή ιδέα και περιμένουμε να ακούσουμε το συναρπαστικό αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια της Demy;

Τον προηγούμενο Νοέμβριο, το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας κυκλοφόρησε το τρίτο προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Κόντρα». Ο δίσκος συγκέντρωσε τις τελευταίες επιτυχίες της, καθώς και πέντε νέα τραγούδια.

Ανάμεσά τους ήταν και το «Στον Αέρα», το soundtrack της νέας ταινίας του Νίκου Περάκη με τίτλο «Success Story».

Λίγο καιρό αργότερα, η Demy ετοιμάζει ένα συναρπαστικό νέο πρότζεκτ με διασκευές από αγαπημένα τραγούδια του Νέου Κύματος, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records.

Το Νέο Κύμα ήταν ρεύμα του ελληνικού τραγουδιού που αναπτύχθηκε λίγο πριν από τα μέσα της δεκαετίας του 1960 και αποτελούσε μία προσπάθεια ανανέωσης του ελαφρού τραγουδιού. Ο όρος είναι μετάφραση του ομώνυμου κινηματογραφικού κινήματος «nouvelle vague».

Το Νέο Κύμα χαρακτηριζόταν από συνθέσεις με εκφραστική λιτότητα και ευαισθησία, ενώ περιείχε αρκετά στοιχεία δανεισμένα από τη μπαλάντα. Βασίστηκε στην ευαισθησία διακεκριμένων συνθετών της εποχής, κυρίως του Μάνου Χατζιδάκι, γρήγορα όμως απέκτησε τη δική του αυθυπαρξία.

Η Demy έδωσε μία γεύση στο πρόσφατο MadWalk 2018, με την ερμηνεία του κλασικού τραγουδιού της Μελίνας Μερκούρη, «Να Με Θυμάσαι».

Στα τέλη Φεβρουαρίου, η νεαρή τραγουδίστρια διέγραψε τα όρια στον χρόνο και τον έρωτα κυκλοφορώντας το νέο της single με τίτλο «Όριο Κανένα», το οποίο συνοδεύεται και από την αγγλόφωνη εκδοχή του.

Αφήστε το σχόλιό σας