Με νέο στιλ εμφανίστηκε δημόσια η Demy.

Demy «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την ανανεωμένη εμφάνισή της στο πιο λαμπερό και διασκεδαστικό «Success Story», αυτή τη φορά με τη μορφή ενός «Launch Press Party».

Οι αφορμές ήταν πολλές:

Ήταν η παρουσίαση του βιβλίου της Κας Κατερίνας Μπέη, με τίτλο «Success Story» (εκδόσεις Σαββάλας). Ήταν η κυκλοφορία του soundtrack της ταινίας, με τίτλο «Στον Αέρα» που ερμηνεύει η Demy σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του Νίκου Γρίτση.

Demy - Success Story - launch press party - Hit Channel
Demy – Δημήτρης Κοντόπουλος

Φυσικά, αφορμή ήταν και η ευκαιρία να συνομιλήσει ο δημιουργός και σκηνοθέτης της ταινίας, Νίκος Περάκης, με δημοσιογράφους, φίλους καλλιτέχνες, τους πρωταγωνιστές και τους υπόλοιπους συντελεστές της, μόλις δύο εβδομάδες πριν την επίσημη προβολή του «Success Story» στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Διάφορα γνωστά πρόσωπα της εγχώριας δημοσιογραφίας και της showbiz έδωσαν το «παρών» στη χθεσινή συγκέντρωση, όπου ξεχώρισε η ανανεωμένη εμφάνιση της νεαρής τραγουδίστριας.

Από την εκδήλωση δεν έλειπε το λαμπερό cast της ταινίας: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Φιόνα Γεωργιάδη, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Τζένη Θεωνά, ο Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, η Αννίτα Κούλη, όλοι ήταν εκεί (εκτός του Πάνου Μουζουράκη) για να τιμήσουν τον αγαπημένο τους σκηνοθέτη.

Demy - Success Story - launch press party - Hit Channel

Το «Success Story» κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου με τη διανομή της Odeon.

Δείτε επίσης:
Η Demy είναι «Στον Αέρα» με νέο τραγούδι και video clip

Demy - Στον Αέρα (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας