Αυτή πήρε τη θέση της Kylie Jenner στην καρδιά του Tyga

Δεν πρόλαβε καλά καλά να περάσει μια βδομάδα από τη στιγμή που ανακοίνωσε και επίσημα τον χωρισμό του με την Kylie Jenner και ο διάσημος Tyga πρόλαβε να βρει νέα παρτενέρ και μάλιστα κυκλοφόρησε μαζί της στις Κάννες, όπου ο φωτογραφικός φακός τους έπιασες να ψωνίζουν στη boutique YSL. Το όνομά της Demi Rose.

H Demi Rose απαθανατίστηκε με ένα άκρως αποκαλυπτικό outfit καθοδόν για ένα πάρτυ στις Κάννες με τον Tyga και έκτοτε προκάλεσε μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά της.

Η ίδια δηλώνει μοντέλο εσωρούχων και κατάγεται από ένα προάστιο του Birmingham. Έχει παίξει σε video clip του Chris Brown, για το τραγούδι How Many Times και παλιότερα υπήρξε μέλος του γυναικείου group Taz’s Angel, του οποίου τα μέλη έμεναν όλα μαζί σε μία έπαυλη στο Miami και ο μέντοράς τους ήταν ο Taz, που το πραγματικό του όνομα είναι Michael Williams και χαρακτηρίζεται ως ο «μαύρος Hugh Hefner».

Αν και ακόμα δεν έχει το star attitude της Kylie Jenner, φαίνεται πως είναι σε καλό δρόμο, καθώς οι προκλητικές της πόζες στο Ιnstagram της έχουν ήδη αποφέρει 2.2 εκατομμύρια ακολούθους. Όχι και άσχημα…

Αφήστε το σχόλιό σας