Εθισμός στα ναρκωτικά, τάσεις αυτοκτονίας, διπολική διαταραχή. Η Demi Lovato ανοίγεται για την πολύπλοκη ζωή της όσο ποτέ στο παρελθόν.

Η Demi Lovato βρίσκεται στο προσκήνιο από την ηλικία των 9 ετών και τώρα που είναι 25 χρονών, δίνει στον κόσμο μία εσωτερική ματιά στη ζωή της και στους αγώνες της καθ’ όλη τη σταδιοδρομία της.

Το νέο ντοκιμαντέρ της τραγουδίστριας τιτλοφορείται «Simply Complicated» και μόλις έκανε πρεμιέρα στο YouTube. Όταν θα το παρακολουθήσετε, θα έχετε βεβαιωθεί ότι αυτός είναι ο τέλειος τίτλος.

Σε αυτό, βλέπουμε την Demi Lovato να μιλάει με ειλικρίνεια για τον εθισμό της στα ναρκωτικά και την αποτοξίνωση, για το πώς οι φίλοι και η οικογένειά της τη βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημα, γα την αγάπη που εξακολουθεί να έχει για τον πρώην της Wilmer Valderrama και πώς η γυμναστική τη βοηθά να μένει νηφάλια.

Έπειτα από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις περί καθημερινούς χρήσης κοκαΐνης, όπου ήταν υπό συνεχή επήρεια επί δύο μήνες, η Demi Lovato προβαίνει σε άλλη μία δήλωση που σαστίζει. Έκανε χρήση κοκαΐνης από την ηλικία των εφτά ετών, όταν πρωταγωνιστούσε σε σειρά της «Disney»:

«Ήμουν με μερικούς φίλους και με εισήγαγαν στη χρήση. Φοβόμουν επειδή η μητέρα μου έλεγε πάντα ότι η καρδιά σου θα μπορούσε να σπάσει, αν το κάνεις, αλλά το έκανα ούτως ή άλλως και το αγάπησα. Ένωσα εκτός ελέγχου με την κοκαΐνη την πρώτη φορά που το έκανα», μοιράζεται δίχως δισταγμό η 25χρονη τραγουδίστρια.

Η Demi Lovato αποκάλυψε επίσης ότι ο πατέρας της είχε παρόμοια εμπειρία με τα ναρκωτικά: «Ο μπαμπάς μου ήταν εξαρτημένος και αλκοολικός και υποθέτω ότι πάντα έψαχνα γι’ αυτό που βρήκε στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ, επειδή τον γέμιζε και το επέλεξε αντί της οικογένειας.»

Επιπλέον, κατά μήκος του ντοκιμαντέρ «Simply Complicated», η Demi Lovato εξομολογείται τα εξής: Είχε αυτοκτονικές τάσεις σε πολύ νεαρή ηλικία. Έχει χτυπήσει μία χορεύτριά της. Διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή στην ηλικία των 18 ετών. Ζούσε σε κλινική απεξάρτησης όσο ήταν κριτής στο «X Factor». Δεχόταν σοβαρό εκφοβισμό (bullying) στο σχολείο. Βγαίνει ραντεβού τόσο με άνδρες όσο και με γυναίκες.

Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ παρακάτω:

Ακούστε το νέο άλμπουμ «Tell Me You Love Me» της Demi Lovato

Demi Lovato - Tell Me You Love Me (cover) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας