Η Demi Lovato έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Το επιτελείο της Demi Lovato σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η διάσημη τραγουδίστρια, έπειτα από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο λόγω λήψης υπερβολικής δόσης ηρωίνης.

Ένας από τους συνεργάτες της νεαρής pop star δήλωσε ότι «η Demi είναι ξύπνια και μαζί με την οικογένειά της, η οποία θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους για την αγάπη τις προσευχές και την υποστήριξη».

Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι «κάποιες από τις πληροφορίες ορισμένες από τις πληροφορίες που αναφέρονται είναι ανακριβείς και (η Lovato με την οικογένειά της) ζητούν ιδιωτικότητα και όχι φήμες». Αυτό που τόνισε είναι πως «η υγεία και η ανάρρωσή της είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή».

Περίπου στις 11:22 – 11:40 το πρωί της Τρίτης 24 Ιουλίου, στην τοπική ώρα του Λος Άντζελες, μία επείγουσα κλήση που πραγματοποιήθηκε από μία κατοικία στην περιοχή του Hollywood Hills, όπου κατοικεί η Lovato, κάλεσε σε συνδρομή βοήθειας εξαιτίας ενός περιστατικού υπερβολικής δόσης ηρωίνης.

Προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο, χορηγήθηκε εγκαίρως στην Demi Lovato η ουσία «Narcan» (ναλοξόνη) που αναστέλλει τις επιδράσεις των οπιοειδών.

Λίγο αργότερα, η μητέρα της 25χρονης τραγουδίστριας, η Dianna De La Garza και η 16χρονη ετεροθαλής αδελφή της, Madison De La Garza, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο «Cedars-Sinai», όπου μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο η Αμερικανίδα.

Στα τέλη Ιουνίου, η Demi Lovato κυκλοφόρησε ένα εξομολογητικό τραγούδι με τον τίτλο «Sober», στο οποίο αποκάλυψε συγκλονιστικά ότι εθίστηκε ξανά στις ουσίες μετά από έξι χρόνια απεξάρτησης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας