Μόλις πάρει η Demi Lovato εξιτήριο από το νοσοκομείο, προέχει η εισαγωγή της σε κέντρο απεξάρτησης.

Η οικογένεια της Demi Lovato «εξετάζει τις επιλογές» για κέντρα απεξάρτησης, μετά τη νοσηλεία της τραγουδίστριας λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.

Όπως είναι γνωστό, την προηγούμενη Τρίτη (24/07), η 25χρονη Αμερικανίδα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις της ύστερα από λήψη υπερβολικής δόσης ηρωίνης.

Έχοντας γλιτώσει πλέον τον κίνδυνο, η οικογένειά της Demi Lovato προσπαθεί να στείλει την pop star σε κέντρο απεξάρτησης, κατά προτίμηση το συντομότερο δυνατό μόλις πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Η οικογένεια της Lovato την πιέζει (να πάει) για απεξάρτηση», είπε μία πηγή στο περιοδικό «People». «Έχουν εξετάσει διάφορες επιλογές. Μετά από μία υπερβολική δόση, ενθαρρύνεται να πας κατευθείαν στην αποτοξίνωση. Εάν επιτραπεί στο άτομο να γυρίσει στο σπίτι πρώτα, είναι δυσκολότερο να αφοσιωθεί στην απεξάρτηση.»

Η Demi Lovato ήταν καθαρή από ουσίες εδώ και έξι χρόνια, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του έτους και είχε γιορτάσει το ορόσημο επί σκηνής.

Στα τέλη Ιουνίου, η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε, μέσα από τους συγκλονιστικούς στίχους του νέου τραγουδιού «Sober», ότι εθίστηκε ξανά στις καταχρήσεις.

Ωστόσο, η Demi Lovato έχασε τον έλεγχο και το διάστημα που προηγήθηκε πριν το επεισόδιο της υπερβολικής δόσης, διασκέδαζε έξαλλα επί σειρά ημερών και ωρών.

Η Lovato «λέει στους φίλους και στην οικογένειά της ότι θα κάνει ότι χρειάζεται για να επιστρέψει στην καταπληκτική κατάσταση που βρισκόταν πριν κάνει το λάθος», υποστηρίζει μία άλλη πηγή.

 

Αφήστε το σχόλιό σας