Ο σωματοφύλακας της Demi Lovato διατήρησε την ψυχραιμία του εν μέσω δραματικών στιγμών και έσωσε τη ζωή της τραγουδίστριας.

Η ζωή της Demi Lovato σώθηκε χάρη στη σωτήρια επέμβαση του σωματοφύλακά της, ο οποίος ανέλαβε δράση όταν η τραγουδίστρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της ύστερα από χρήση υπερβολικής δόσης ουσιών, την Τρίτη 24 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν σωματοφύλακας της τραγουδίστριας μπήκε στο δωμάτιό της, η βοηθός της φώναζε δυνατά «είναι νεκρή, είναι νεκρή», προφανώς σε κατάσταση πανικού.

Αφού ο σωματοφύλακας διαπίστωσε ότι είχε κλείσει η αναπνευστική οδός της Demi Lovato, της παρείχε αμέσως τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες, κρατώντας την ζωντανή έως ότου φτάσουν οι διασώστες στην κατοικία της, στο Hollywood Hills του Λος Άντζελες.

Στο μαξιλάρι της 25χρονης τραγουδίστριας φέρεται να υπήρχε αίμα τη στιγμή που την εντόπισε αναίσθητη η βοηθός της, καθώς και ίχνη εμετού, ο οποίος οφειλόταν στο γεγονός ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Demi Lovato - Hit Channel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελεσίγραφο στην Demi Lovato

Όπως έχει αναφερθεί και στα προηγούμενα ρεπορτάζ, οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο, χορήγησαν «Narcan» (ναλοξόνη) στην Demi Lovato, μία ουσία που προλαμβάνει τις επιδράσεις των οπιοειδών.

Η ναλοξόνη έχει τη δυνατότητα επίσης να αντιστρέψει την αναπνευστική καταστολή.

Η Demi Lovato παραμένει κλινήρης στο νοσοκομείο «Cedars-Sinai» του Λος Άντζελες, καθώς τις τελευταίες ημέρες υπέφερε από παρενέργειες από τις παρενέργειες της υπερβολικής δόσης ουσιών, έχοντας έντονη ναυτία και υψηλό πυρετό.

Σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να οδηγηθεί κατευθείαν σε κέντρο απεξάρτησης, με τη σύμφωνη γνώμη της.

 

Αφήστε το σχόλιό σας