Η ζωή της Demi Lovato αντιμετώπισε κίνδυνο.

Η Demi Lovato μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το πρωί της Τρίτης 24 Ιουλίου, στην τοπική ώρα του Λος Άντζελες, εξαιτίας λήψης υπερβολικής δόσης ηρωίνης.

Ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Τμήματος του Λος Άντζελες (LAFD) επιβεβαίωσε ότι το κέντρο δέχθηκε μία επείγουσα κλήση για ιατρική βοήθεια στις 11:22 π.μ., από την κατοικία που βρίσκεται στον αριθμό 8.000 του Laurel View Drive στο Hollywood Hills, όπου κατοικεί η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Το LAFD λέει ότι «μετέφερε μία 25χρονη γυναίκα ασθενή στο τοπικό νοσοκομείο».

Από την πλευρά του, το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι κλήθηκε να συνδράμει με περιπολικό στην επείγουσα κλήση και τονίζει ότι δε διαπράχθηκε καμία εγκληματική ενέργεια στην τοποθεσία όπου βρέθηκε η Lovato.

Επί του παρόντος, οι άμεσοι συνεργάτες της Demi Lovato δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο και δεν έχουν εκδώσει καμία ανακοίνωση για το περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «Variety» μία πηγή που διατήρησε την ανωνυμία της, η Demi Lovato φέρεται να είναι σε «σταθερή κατάσταση» ύστερα από την υπερβολική δόση ηρωίνης που έλαβε, όμως δεν υπάρχει κανένα νεότερο για την κατάσταση της υγείας της.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν σχολιάσει στο «ΤΜΖ» ότι η τραγουδίστρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και αμέσως της χορηγήθηκε, στο σπίτι της πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο, η ουσία «Narcan» (ναλοξόνη) που προλαμβάνει τις επιδράσεις των οπιοειδών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας