Η κατάσταση της Demi Lovato βελτιώνεται συνεχώς.

Η Demi Lovato παραμένει απόλυτα αφοσιωμένη στο πρόγραμμα της απεξάρτησής της.

Η μικρότερη και ετεροθαλής αδελφή της 26χρονης τραγουδίστριας, η ηθοποιός Madison De La Garza, μίλησε στο podcast «Millennial Hollywood» του Dakota T. Jones, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Lovato.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που η pop star εισήλθε σε κέντρο απεξάρτησης, αμέσως μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή της ύστερα από τη λήψη υπερβολικής δόσης ουσιών.

«Η Demi τα πηγαίνει πολύ καλά», δήλωσε η De La Garza. «Δουλεύει πραγματικά σκληρά για να απεξαρτηθεί και είμαστε όλοι τόσο απίστευτα περήφανοι για εκείνη. Τρελαίνεται για την οικογένειά μας. {…} Έχουμε περάσει πολλά μαζί».

Demi Lovato, Dallas Lovato, Dianna De La Garza, Eddie De La Garza, Madison De La Garza - Hit Channel
Από αριστερά: Demi Lovato, Dallas Lovato (αδελφή), Dianna De La Garza (μητέρα), Eddie De La Garza (πατριός), Madison De La Garza (ετεροθαλής αδελφή).

Η 16χρονη Madison De La Garza στάθηκε επίσης στη δύναμη που έχει επιδείξει η οικογένειά της.

«Κάθε φορά που περνάμε κάτι, βγαίνουμε πάντα στην άλλη πλευρά, 100 φορές δυνατότεροι από πριν», σημείωσε. «Έτσι, είμαστε τόσο ευγνώμονες για τα πάντα, για τα μικρά πράγματα.»

Όσον αφορά αυτό που προσβλέπει να κάνει με την Demi Lovato, όταν η αδελφή της ολοκληρώσει το πρόγραμμα απεξάρτησης, η De La Garza λέει ότι θέλει να επισκεφθούν το κατάστημα frozen yoghurt «Menchie’s».

Demi Lovato - Hit Channel

Πριν μερικές ημέρες, η μητέρα της διάσημης τραγουδίστριας, η Dianna De La Garza, εμφανίστηκε στο «Newsmax TV» για να προωθήσει το νέο βιβλίο της «Falling With Wings» και μίλησε για την περιπέτεια της κόρης της.

«Δε φαινόταν καθόλου καλά», σχολίασε για την κατάσταση της Lovato όταν νοσηλευόταν.

«Ήταν σε κακή κατάσταση, αλλά της είπα: “Demi, είμαι εδώ, σ’ αγαπώ”. Και σε εκείνο το σημείο, μου απάντησε: “Κι εγώ σ’ αγαπώ”. Από εκείνη τη στιγμή, ποτέ δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να σκεφτεί ότι τα πράγματα δεν πρόκειται να πάνε καλά. Μόνο δεν ξέραμε για δύο ημέρες αν επρόκειτο να τα καταφέρει ή όχι.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας