Το πρώτο μήνυμα της Demi Lovato έπειτα από την περιπέτεια με την υγεία της.

Η Demi Lovato λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή της, δύο εβδομάδες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο εξαιτίας της λήψης υπερβολικής δόσης ουσιών.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανάρτησε μία δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία μιλά για πρώτη φορά για το περιστατικό που παραλίγο να αποβεί μοιραίο για τη ζωή της.

«Ήμουν πάντα ειλικρινής για την περιπέτειά μου με τον εθισμό», γράφει. «Αυτό που έμαθα είναι ότι αυτή η αρρώστια δεν είναι κάτι που εξαφανίζεται ή εξασθενεί με το πέρασμα του χρόνου», επισημαίνει. «Είναι κάτι που πρέπει να συνεχίσω να ξεπερνάω και δεν έχει τελειώσει ακόμη.»

Η Demi Lovato στη συνέχεια ευχαρίστησε το Θεό που την κράτησε «ζωντανή και υγιή», αν και στην πράξη, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στη σωτήρια επέμβαση του σωματοφύλακά της και στο αντίδοτο που της χορήγησαν οι διασώστες που έφτασαν εγκαίρως στην κατοικία της, στο Hollywood Hills του Λος Άντζελες.

Επιπλέον, η 25χρονη τραγουδίστρια ανέφερε στους θαυμαστές της ότι «οι θετικές σκέψεις και οι προσευχές με έχουν βοηθήσει αντεπεξέλθω σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Η pop star δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ιατρικό προσωπικό που τη φρόντισε στο Ιατρικό Κέντρο «Cedars Sinai» του Λος Άντζελες, την οικογένειά της αλλά και τους συνεργάτες της, υπογραμμίζοντας ότι «χωρίς εκείνους δε θα ήμουν εδώ να γράφω αυτήν την επιστολή προς όλους σας».

Στον επίλογο του μηνύματος που δημοσίευσε, η Demi Lovato επιβεβαιώνει ότι όταν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται, θα οδηγηθεί σε κέντρο απεξάρτησης.

«Τώρα χρειάζομαι το χρόνο για να θεραπευτώ και να εστιάσω στην απεξάρτησή μου και τη διαδρομή προς την ανάρρωση», σχολιάζει. «Δε θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη που μου έχετε δείξει όλοι σας και ανυπομονώ για την ημέρα που θα μπορώ να πω θα έχω βγει στην άλλη πλευρά», λέει.

«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι», καταλήγει η Demi Lovato.

Αφήστε το σχόλιό σας