Η Demi Lovato δέχεται σχόλια για τη χρήση του «Auto-Tune» στο τελευταίο τραγούδι που παρουσίασε.

Η αμερικανική ιστοσελίδα «Idolator» δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με το νέο τραγούδι της Demi Lovato, «Sexy Dirty Love», που δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικό, επικρίνοντας μεταξύ άλλων την υπερβολική χρήση του «Auto-Tune».

«Γιατί χαλάτε μία από τις καλύτερες φωνές στην ποπ;», ρωτά ο συντάκτης.

Το «Auto-Tune» είναι μια τεχνολογική συσκευή ικανή να διορθώνει τις ατέλειες στη φωνή και στον τόνο των καλλιτεχνών. Η αλόγιστη χρήση της, ωστόσο, μπορεί να μεταμορφώσει τον τόνο κάποιου ή να αλλοιώσει φωνή του σε ρομποτική. Η Demi Lovato συνήθως δεν το χρησιμοποιεί, επειδή διαθέτει μία αρκετά δυναμική φωνή.

Στο ίδιο πνεύμα, το «Idolator» συγκρίνει το «Sexy Dirty Love» από τον επερχόμενο δίσκο «Tell Me You Love Me» με τον old-school R&B και electro ήχο του «FutureSex / LoveSounds» που κυκλοφόρησε ο Justin Timberlake το 2006.

«Η pop star άκουγε προφανώς πολύ Justin (Timberlake) κατά την ηχογράφηση του άλμπουμ της, επειδή αυτό το τραγούδι δε θα έμοιαζε σαν το “FutureSex / LoveSounds”», αναφέρθηκε επίσης.

Εν τη ρύμη του λόγου, εκείνη η δισκογραφική δουλειά του Justin Timberlake έλαβε εφτά υποψηφιότητες στα βραβεία Grammy, κερδίζοντας τέσσερις φορές.

Από την άλλη πλευρά, τα Grammy του 2018 είναι ένας από τους στόχους της Demi Lovato. Η τραγουδίστρια έχει παρουσιάσει αποκλειστικά το νέο άλμπουμ της «Tell Me You Love Me» σε μία ομάδα μελών της Ακαδημίας Ηχογράφησης με δικαίωμα ψήφου στη διοργάνωση.

Η Demi Lovato δεν κρύβει ότι η νίκη ενός βραβείου Grammy είναι το όνειρό της. Θα τα καταφέρει;

Δείτε επίσης: Η Demi Lovato συνεχίζει
να εντυπωσιάζει με το «Sexy Dirty Love»

Demi Lovato - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας