Σαν να «γεννήθηκε ξανά» νιώθει η Demi Lovato από την ημέρα όπου σταμάτησε τις καταχρήσεις.

Η Demi Lovato γιόρτασε έξι χρόνια αποχής από το αλκοόλ με μία συναυλία στη Νέα Υόρκη μαζί με τον DJ Khaled, με τον οποίο βρίσκεται σε περιοδεία και τα συγκινητικά λόγια του έφεραν δάκρυα στα μάτια της.

Κατά τη συναυλία της στο «Barclays Center» του Μπρούκλιν, η Lovato είπε στο κοινό ότι η 15η Μαρτίου είναι μία ημέρα που την κάνει πραγματικά υπερήφανη.

Η αστέρας της pop δεν έκρυψε ποτέ τα ζητήματα που έχει με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Ο DJ Khaled μίλησε με λόγια θαυμασμού γι’ αυτήν και στο τέλος της ομιλίας του της ευχήθηκε και «χρόνια πολλά» σαν να ήταν τα γενέθλιά της, αφού την ημέρα αυτή «γεννήθηκε ξανά», όπως είπε η τραγουδίστρια.

Τα λόγια αυτά ήταν αρκετά για να κάνουν την Demi Lovato να ξεσπάσει σε κλάματα και να κάνουν το κοινό να αρχίσει να ζητωκραυγάζει το όνομά της.

«Σας ευχαριστώ που είστε μέρος της διάσωσής μου. Σας αγαπώ», είπε η 25χρονη Αμερικανίδα και στη συνέχεια ερμήνευσε το τραγούδι «Warriors».

«Ήμουν σε επήρεια σχεδόν δύο μήνες, όπου έκανα καθημερινή χρήση (ναρκωτικών)», είχε εξομολογηθεί χωρίς δισταγμό η Demi Lovato μπροστά στο φακό του ντοκιμαντέρ «Simply Complicated», το οποίο δημοσιεύθηκε στο YouTube τον προηγούμενο Οκτώβριο.

Αφήστε το σχόλιό σας