Το ντεμπούτο της στο χώρο του βιβλίου θα κάνει τον Νοέμβριο η Demi Lovato κυκλοφορώντας το πρώτο της βιβλίο “Staying strong: 365 days a year”.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και κριτής του X Factor USA, υπέγραψε συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο Feiwel and Friends που προβλέπει τη δημοσίευση πολλών βιβλίων.

Η πρώτη έκδοση είναι ένα είδος ημερολογίου που συλλέγει τις προσωπικές σκέψεις της Demi. Σε αυτό το πλαίσιο, είχε πει πριν από λίγο καιρό:

«Είμαι μια που πιστεύει ακράδαντα στην έναρξη κάθε μέρας με ένα διαλογισμό, έτσι έχω βάλει μαζί 365 από τα αγαπημένα μου αποσπάσματα και τρέχω ένα μικρό διαλογισμό κάθε πρωί. Αυτό το βιβλίο είναι κάτι που πάντα καταφέρνει να με ενθουσιάσει και ελπίζω να σας εμπνέει και εσάς για να παραμείνετε δυνατοί ισχυρά. «

Αλλά Lovato το έχει πάρει ζεστά και θέλει να πάει πολύ πιο πέρα και ότι πρόκειται να αρχίσει να γράφει τα απομνημονεύματα της, γράφοντας ορισμένες από τις χειρότερες στιγμές της ζωής της. Σίγουρος δεν θα λείπουν και περιστατικά που θα συνδέονται με τα προβλήματα που είχε με τα ναρκωτικά και τη κατάθλιψης που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας