Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music Η Demi Lovato είναι έτοιμη να μοιραστεί τη δική της «εκδοχή της...

Η Demi Lovato είναι έτοιμη να μοιραστεί τη δική της «εκδοχή της ιστορίας»

-

Δες και αυτά

Τα γεγονότα από τη δική της πλευρά σκοπεύει να διηγηθεί στο κοινό η Demi Lovato.

Η Demi Lovato σχεδιάζει να μοιραστεί στο επόμενο άλμπουμ της τη δική της εκδοχή της ιστορίας της.

Την Τρίτη η τραγουδίστρια ανάρτησε μία δημοσίευση στις ιστορίες του Instagram για να προβεί σε ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με τα καινούργια τραγούδια που ετοιμάζει.

«Ξέρετε τι θα ήταν υπέροχο όταν δημιουργείς ένα άλμπουμ; Να μπορέσεις να πεις οτιδήποτε θέλεις, να είσαι όσο το δυνατότερο ανοιχτή και ειλικρινής και τελικά να πεις τη δικιά σου πλευρά της ιστορίας, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι αυτοί που ίσως δεν θα τους αρέσει», έγραψε.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν η Demi Lovato αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της ύστερα από τη χρήση υπερβολικής δόσης ουσιών τον Ιούλιο του 2018, όμως υπαινίσσεται ότι θα προχωρήσει σε προσωπικές αποκαλύψεις.

Η pop star έχει επανέλθει πλήρως σε κανονικούς ρυθμούς τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον γνωστό μάνατζερ Scooter Braun (Justin Bieber, Ariana Grande), ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ενημέρωσε τους ακόλουθους της στα κοινωνικά δίκτυα ότι επέστρεψε στο στούντιο ηχογράφησης.

Η Demi Lovato δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να στέκεται πίσω από το μικρόφωνο του στούντιο, γράφοντας στη λεζάντα: «Δημιουργώντας μαγεία».

Αφήστε το σχόλιό σας