Η Demi Lovato απάντησε με ειλικρίνεια σε κάθε ερώτηση που της απευθύνθηκε, επί παντός επιστητού.

Δεν υπάρχει τίποτα που η Demi Lovato δεν επιθυμεί να μοιραστεί.

Η 25χρονη τραγουδίστρια συζητά τα πάντα με το «Rolling Stone», από την κακή σχέση με τον πατέρα της έως τις σεξουαλικές της ορέξεις στο νέο δίσκο της «Tell Me You Love Me» που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Η Demi Lovato αποφάσισε να αφήσει τους οπαδούς της να έρθουν ακόμη πιο κοντά της με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ της, «Simply Complicated», το οποίο έρχεται στο YouTube στις 17 Οκτωβρίου. Το φιλμ περιγράφει λεπτομερώς τη δημιουργία του άλμπουμ της και πώς εξελίχθηκε από μία καταθλιπτική έφηβο εθισμένη στα ναρκωτικό σε σε μία νηφάλια συνήγορο ψυχικής υγείας. «Ήθελα να είμαι εντελώς ευάλωτη και ειλικρινής», λέει.

H Demi Lovato μιλά στο ντοκιμαντέρ για τα πάντα, από τον εθισμό στην κοκαΐνη έως τη διατροφική διαταραχή. Υπάρχει κάτι που δεν ήθελε να αποκαλύψει;

«Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Ήμουν αρκετά ανοιχτή με τις κάμερες. Οι μοναδικές φορές που δεν ήθελα οι κάμερες για εμένα ήταν όταν ήμουν έγραφα τραγούδια, γιατί δεν ήθελα να μου αποσπούν την προσοχή.»

Έχει απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά εδώ και μερικά χρόνια. Πώς έχει διαμορφωθεί η καθημερινή ζωή της;

«Δεν πρόκειται τόσο για την αποφυγή των ναρκωτικών και του αλκοόλ, διότι δε βάζω απαραίτητα τον εαυτό μου σε αυτές τις καταστάσεις. Δεν πηγαίνω σε κλαμπ. Διαμορφώνει τη ζωή μου με την έννοια ότι κάνω έλεγχο όλη την ώρα. Αν θέλω να προσβάλλω κάποιον όταν οδηγώ, ελέγχω τον εαυτό μου, λέγοντας, “Γιατί θέλω να κάνω αυτό; Γιατί είμαι ανυπόμονη τώρα;”»

Νωρίτερα φέτος, είπε ότι έχει κουραστεί να στιγματίζεται με την ετικέτα του διπολικού ατόμου. Γιατί;

«Δεν έχω κουραστεί. Αν μη τι άλλο, είμαι υπερήφανη που είμαι διπολική και μιλάω γι’ αυτό. Η διπολική διαταραχή είναι μια διαταραχή διάθεσης. Αντιμετωπίζω εναλλαγές της διάθεσης, αντιμετωπίζω μανιακά επεισόδια και φάσεις διπολικής κατάθλιψης. Αλλά χρησιμοποίησα τη φωνή μου για να βοηθήσω τους άλλους και αισθάνομαι υπερήφανη που ήμουν ικανή να το κάνω.»

Demi Lovato - Hit Channel

Ο νέος δίσκος της Demi Lovato περιέχει ένα τραγούδι που ονομάζεται «Daddy Issues», το οποίο αναφέρεται σε μία κακή σχέση με ένα μεγαλύτερο άνθρωπο.

«Μεγάλωσα έχοντας περίεργη σχέση με τον πατέρα μου. Μου προκάλεσε μελλοντικά ζητήματα με τις σχέσεις και ορισμένες συμπεριφορές. Έμαθα ότι η αιτία πίσω από αυτές τις συμπεριφορές οφείλεται στον πατέρα μου.»

Συμμετείχε πολύ ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία της Hillary Clinton. Τι της δίδαξε;

«Ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς τη φωνή σου και να χάνεις οπαδούς παρά να μη λες τίποτα και να ικανοποιείς τους ανθρώπους. Ξέρω ότι υπάρχει ένα ρίσκο που το συνοδεύει, αλλά ήθελα να δω τη διαφορά που έγινε σε αυτή τη χώρα.»

Είστε πεπεισμένη ότι μια γυναίκα θα γίνει Πρόεδρος των Η.Π.Α. στο εγγύς μέλλον;

«Δεν ξέρω αν είναι στο εγγύς μέλλον. Νομίζω ότι η χώρα μας πρέπει να μεγαλώσει πολύ πριν μπορέσει να συμβεί, προφανώς. Αλλά σίγουρα θα συμβεί.»

Τραγούδησε τον εθνικό ύμνο των Η.Π.Α. πριν τον αγώνα του Floyd Mayweather Jr. με τον Conor McGregor, μπροστά σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια ανθρώπους. Πώς αισθάνθηκε όταν μπήκε στο ρινγκ;

«Έτρεμα τόσο πολύ που έπρεπε να κρατήσω το μικρόφωνο με τα δύο χέρια. Δεν ήθελα να κάνω λάθος. Είναι δύσκολο τραγούδι για να το τραγουδήσεις – υπάρχουν υψηλές νότες που πρέπει να πιάσεις και θέλεις να το κάνεις δικό σου χωρίς να προσθέσεις πάρα πολλά. Νομίζω ότι κατέληξε καλά. Θα πήγαινα στον αγώνα ούτως ή άλλως για τα γενέθλιά μου. Ο Conor έκανε πολύ καλή δουλειά και ο Floyd είναι απίστευτος. Ήταν ένας μεγάλος αγώνας.»

Demi Lovato - Tell Me You Love Me (album photoshoot) - Hit Channel

Η Demi Lovato ήταν ένα από τα παιδιά – ηθοποιοί στο «Barney & Friends». Πώς κοιτάζει πίσω σε εκείνες τις ημέρες;

«Πολύ στοργικά. Ήμουν πιο άνετα γύρω από τους ενήλικες εκεί από ό,τι όταν ήμουν με παιδιά της ηλικίας μου, όταν πήγα στο δημόσιο σχολείο. Διασκέδασα πολύ επειδή ήμουν στο “Barney”. Κοιτάζω πίσω και νομίζω ότι ήταν κυρίως ζήλια από τα παιδιά που ήθελαν να τραγουδήσουν και να παίξουν στην τηλεόραση. Πραγματικά έμαθα τόσο πολύ την εποχή που παρακολουθούσα κατ’ οίκον εκπαίδευση, που ήμουν ικανή διδάξω πράγματα στην τάξη των μαθηματικών μου.»

Ως έφηβος, επίσης, έπαιξε στο «Camp Rock» μαζί με τους Jonas Brothers. Θα προτιμούσε να παρακολουθήσει αυτό ή ένα από τα επεισόδια του «Barney»;

«Σίγουρα το “Camp Rock”. Υπάρχει τουλάχιστον κάποια ουσία. Ο “Barney” είχε πλάκα, αλλά τα τραγούδια και ο χορός ήταν πάρα πολλά.»

Πέρυσι, είπε ότι θα έκανε ένα διάλειμμα από τη μουσική και ότι δεν ήταν «προορισμένη γι’ αυτή τη βιομηχανία». Γιατί;

«Νομίζω ότι με απασχόλησε πολύ το τι σκέφτονται οι άνθρωποι για εμένα. Είχα φτάσει σε ένα σημείο όπου άφησα τις ανασφάλειες μου να κερδίσουν, ήθελα όλοι να με αγαπήσουν, και έπαιρνα πίσω αντιδράσεις από συνεντεύξεις που είχαν παρερμηνευθεί και tweets στα οποία ο κόσμος άλλαζε το νόημα πάρα πολύ. Τώρα, δε με νοιάζει. Δεν εστιάζω τόσο πολύ στους ανθρώπους που με αρέσουν όσο θέλω μόνο να κάνω το αντικείμενό μου και να είμαι μουσικός.»

Δείτε επίσης: Το νέο άλμπουμ
«Tell Me You Love Me» της Demi Lovato κυκλοφορεί

Demi Lovato - Tell Me You Love Me (cover) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας