Τις πιο δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκε να αντεπεξέλθει στη ζωή της μοιράζεται η Demi Lovato με τους θεατές.

Η Demi Lovato ρίχνει φως στη ζωή μίας απεξαρτημένης pop star στο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του που θα προβληθεί στο YouTube, «Simply Complicated».

Η 25χρονη τραγουδίστρια δεν έχει αποφύγει ποτέ να πει ανοιχτά ποια είναι, όπως συνέβη όταν βρέθηκε μπροστά στις κάμερες, χρησιμοποιώντας την εντιμότητά της.

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, η Demi Lovato δίνει στους οπαδούς της μία εσωτερική ματιά στις καταστροφικές εμπειρίες που την έχουν κάνει αυτήν που είναι σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των ιστοριών της απεξάρτησης όσο ήταν κριτής στο «X Factor», το τέλος της εξαετούς σχέσης της και πώς νιώθει να είναι single και να βγαίνει ραντεβού για πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή της.

Από τις μάχες της με την κατάχρηση ουσιών και τις διατροφικές διαταραχές μέχρι το σημείο που γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο, η Demi Lovato καταγράφει τις πιο μεταμορφωτικές στιγμές της, ενόσω παράλληλα δημιουργεί το σημαντικότερο μουσικό έργο της, το νέο δίσκο της «Tell Me You Love Me» που κυκλοφορεί από τις 29 Σεπτεμβρίου.

Ακούστε το νέο άλμπουμ της Demi Lovatο με τίτλο «Tell Me You Love Me»

Μπροστά στο φακό μιλούν συνεργάτες, φίλοι και συνάδελφοι της Demi Lovato, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που σοκάρουν για την κατάσταση στην οποία είχε φτάσει: «Η Demi ήταν στο δρόμο προς την αυτοκτονία», αναφέρει ένας εξ αυτών, «η αλλαγή πρέπει να γίνει τώρα», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Ήμουν σε επήρεια σχεδόν δύο μήνες, όπου έκανα καθημερινή χρήση (ναρκωτικών)», εξομολογείται χωρίς δισταγμό η Demi Lovato. «Δεν ήταν έτοιμη να γίνει πρότυπο», τονίζει ένας ακόμη συνεργάτης της για το γεγονός ότι βρέθηκε στους προβολείς της δημοσιότητας από πολύ μικρή ηλικία.

Το ντοκιμαντέρ «Demi Lοvato: Simply Complicated» κάνει πρεμιέρα στο YouTube στις 17 Οκτωβρίου.

Η Demi Lovato εξομολογείται: Ο εθισμός στην κοκαΐνη,
η διπολική διαταραχή και το διάλειμμα από τη μουσική

Demi Lovato - Hit Channel

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας