Μία ιδιαίτερη έκπληξη θα ακολουθήσει λίγο μετά από την άφιξη του νέου δίσκου της Demi Lovato.

Στα πρόθυρα κυκλοφορίας της νέας δισκογραφικής δουλειάς της με τίτλο «Tell Me You Love Me», που θα είναι διαθέσιμη σε καταστήματα και ψηφιακές υπηρεσίες από τις 29 Σεπτεμβρίου, η Demi Lovato είναι έτοιμη να μοιραστεί με κοινό τις αθέατες πτυχές της μέσω ενός καινούριου ντοκιμαντέρ.

Το «Demi Lovato: Simply Complicated», όπως τιτλοφορείται, έρχεται στο YouTube στις 17 Οκτωβρίου προκειμένου να παρουσιάσει τα παρασκήνια από τη ζωή της τραγουδίστριας, από την ηχογράφηση του επερχόμενου άλμπουμ της μέχρι τις πράξεις φιλανθρωπίας και ακτιβισμού που πραγματοποιεί.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη με το «Entertainment Weekly», η Demi Lovato εξομολογήθηκε ότι δεν ήταν εύκολο να την ακολουθεί αδιάκοπα μία κάμερα σε όλο το μήκος της δημιουργικής διαδικασίας για τον καινούριο δίσκο της, «Tell Me You Love Me».

«Είναι σίγουρα μια πρόκληση, επειδή θες να είσαι εντελώς ανοιχτή και ελεύθερη και όταν έχεις κάμερες στραμμένες σε εσένα, δεν αισθάνεσαι ότι μπορείς να το κάνεις», εξήγησε η 25χρονη Αμερικανίδα.

«Αλλά το συνηθίζεις. Και όταν το ξεπεράσεις ψυχικά, ξεχνάς τις κάμερες που είναι εκεί και μπορείς να αντέξεις να είσαι εντελώς ευάλωτη», πρόσθεσε.

Το «Demi Lovato: Simply Complicated» αποκαλύφθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Κανών, το περίφημο «Cannes Lion», τον προηγούμενο Ιούνιο και διαθέτει ήδη τρέιλερ:

Έως τώρα, η Demi Lovato μας έχει φέρει σε επαφή με τρία τραγούδια του έκτου προσωπικού δίσκου της: Με το «Sorry Not Sorry», το ομώνυμο «Tell Me You Love Me» και το «You Don’t Do It For Me Anymore».

Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι η deluxe έκδοση θα περιέχει και τη συνεργασία της με τον Jax Jones (του «You Don’t Know Me») στο «Instruction».

Δείτε επίσης:
Η ερωτική φωτογράφηση της Demi Lovato για το νέο άλμπουμ

Demi Lovato - Tell Me You Love Me (album photoshoot) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας