Η Demi Lovato έκανε χρήση, χωρίς να έχει γνώση, ενός νοθευμένου «κοκτέιλ» οπιοειδών που χρησιμοποιούνται ως ισχυρά αναλγητικά.

Ένα μήνα μετά το περιστατικό με τη νοσηλεία της Demi Lovato εξαιτίας υπερβολικής δόσης, έρχονται στην επιφάνεια περισσότερες λεπτομέρειες για την ουσία που έκανε χρήση τραγουδίστρια και παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.

Μολονότι οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για χρήση ηρωίνης, η 26χρονη τραγουδίστρια και οι συνεργάτες της δεν τις επιβεβαίωσαν ποτέ. Ωστόσο, διαδιδόταν ότι η δόση ήταν σε «θανατηφόρο επίπεδο».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «TMZ», η Demi Lovato διασκέδαζε στο Δυτικό Χόλιγουντ, στις 24 Ιουλίου, συνεχίζοντας μετά από ένα πάρτι γενεθλίων που είχε διοργανωθεί στο «Saddle Ranch» της ίδιας περιοχής.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα, η Demi Lovato έστειλε γραπτό μήνυμα σε έναν έμπορο ναρκωτικών προκειμένου πάει στο σπίτι της, όπως αναφέρει μία πηγή που έχει γνώση του συμβάντος.

Όταν ο έμπορος ναρκωτικών έφτασε στην κατοικία της τραγουδίστριας, στο Hollywood Hills του Λος Άντζελες, έφερε μαζί του δύο αλουμινόχαρτα με οξυκωδόνη σε στερεή μορφή, ένα οπιοειδές που αποτελεί ένα πανίσχυρο αναλγητικό.

Κατά τα λεγόμενα της ανώνυμης πηγής, ο συγκεκριμένος έμπορος ναρκωτικών είναι διαβόητος για την αγορά νοθευμένων ουσιών από το Μεξικό.

Ειδικότερα, το πακέτο που έδωσε στην Demi Lovato ήταν νοθευμένο με φαιντανύλη. Η ίδια ουσία ευθύνεται για το θάνατο του Prince, σε ηλικία 57 ετών το 2016, αλλά και του Lil Peep, σε ηλικία 21 ετών το Νοέμβριο του 2017.

Παρόλο που η Demi Lovato προμηθευόταν ουσίες από το εν λόγω άτομο από τον προηγούμενο Απρίλιο, δε γνώριζε ότι η οξυκωδόνη ήταν νοθευμένη.

Όταν ο έμπορος ναρκωτικών συνειδητοποίησε ότι η τραγουδίστρια έχει χάσει τις αισθήσεις της, αποχώρησε αμέσως από το σπίτι της εκείνο το βράδυ της 24ης Ιουλίου.

Όπως έχει αναφερθεί, η ζωή της Lovato σώθηκε χάρη στη σωτήρια επέμβαση του σωματοφύλακά της και των διασωστών.

Ο σωματοφύλακάς της παρατήρησε ότι η 26χρονη Αμερικανίδα δεν μπορούσε να αναπνεύσει και την κράτησε ζωντανή έως ότου φτάσουν οι διασώστες, οι οποίοι χορήγησαν στην Demi Lovato την ουσία «Narcan» (ναλοξόνη), που αντιστρέφει και προλαμβάνει τις επιδράσεις των οπιοειδών.

Έπειτα από νοσηλεία περίπου δύο εβδομάδων, η Demi Lovato πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και κατευθύνθηκε αμέσως σε κέντρο απεξάρτησης, όπου αναμένεται να παραμείνει για άγνωστο και μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας