Η υγεία και η ψυχολογία της Demi Lovato βρισκόταν σε διαρκή κάθοδο τον τελευταίο καιρό.

Η Demi Lovato είχε αρχίσει να απομακρύνεται από τους στενούς φίλους της τις τελευταίες ημέρες πριν συγκλονίσει το καλλιτεχνικό στερέωμα με τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, λόγω κατάχρησης ναρκωτικών.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εισήχθη εσπευσμένα προς νοσηλεία την Τρίτη 24 Ιουλίου, αφού φέρεται να είχε χάσει τις αισθήσεις της ύστερα από λήψη υπερβολικής δόσης ηρωίνης.

«Η Demi έχει μακρύ ιστορικό με την κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ. Δεν ήταν ποτέ “μία φορά” για την Demi», σχολιάζει στο «ET» μία πηγή. «Έχει πολλούς δαίμονες. Πάλευε για αρκετό καιρό.»

Στη συνέχεια η ανώνυμη πηγή περιγράφει ότι σιγά – σιγά «οι άνθρωποι που ενδιαφέρονταν άρχισαν να απομακρύνονται από εκείνη, επειδή ήταν μία ανθυγιεινή κατάσταση για να είναι παρόντες.» Όπως τονίζει, «οι άνθρωποι σταμάτησαν να θέλουν να συνεργαστούν μαζί της και απομάκρυνε αυτούς που είχαν στο μυαλό τους το καλύτερο όφελος για εκείνη».

«Δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση», επισημαίνει για τον εθισμό της Demi Lovato, η οποία έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Μία δεύτερη πηγή προσθέτει ότι οι φίλοι της Demi Lovato «ανησυχούσαν πολύ» για εκείνη και πληροφορεί ότι η τραγουδίστρια «πήγαινε σε clubs και έμενε έξω όλη τη νύχτα».

«Τελευταία είχε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια της και ήταν εξουθενωμένη», λέει.

«Στην αρχή, ο κόσμος νόμιζε ότι δεν κοιμόταν ή δεν έτρωγε σωστά επειδή συχνά πάλευε με τη διατροφική διαταραχή από το παρελθόν, αλλά μετά συνειδητοποίησαν ότι τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα», αναφέρει.

Η Demi Lovato κατάφερε να μείνει καθαρή από τις ουσίες για μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά τελευταία άρχισε την κατάχρηση. «Φαινόταν να κάνει παρέα με το λάθος κόσμο, έναν (κόσμο) μπλεγμένο σε πολλά ναρκωτικά.»

«Οι στενοί φίλοι της την προσέγγισαν αλλά κανείς δεν κατάφερε να εισακουστεί», αποκαλύπτει η πηγή. Η 25χρονη τραγουδίστρια παραδέχθηκε στους φίλους της ότι έκανε κατάχρηση ουσιών, όμως έριξε την ευθύνη στο είδος της εργασίας της.

Ένα τρίτο άτομο λέει ότι η Demi Lovato «ήταν ειλικρινής με τον εαυτό της και με τους ανθρώπους στη ζωή της», για την οποία υποστηρίζει ότι λάμβανε βοήθεια για να ξεπεράσει τον εθισμό της.

 

Αφήστε το σχόλιό σας