Αποφασισμένη να απεξαρτηθεί δείχνει η Demi Lovato.

Η Demi Lovato έχει αποχωρήσει προσωρινά από το κέντρο απεξάρτησης στο οποίο εισήχθη πριν λίγες ημέρες, προκειμένου να αναζητήσει περαιτέρω βοήθεια στο Σικάγο.

Όταν η 25χρονη τραγουδίστρια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Λος Άντζελες στο οποίο νοσηλευόταν, εξαιτίας της περιπέτειας που πέρασε με την υγεία της ύστερα από τη χρήση υπερβολικής δόσης ουσιών, κατευθύνθηκε αμέσως σε κέντρο απεξάρτησης, με τη σύμφωνη γνώμη της.

Η τοποθεσία της μονάδας παραμένει προς το παρόν άγνωστη.

Έπειτα από λίγες ημέρες παραμονής στο κέντρο απεξάρτησης που επέλεξε η οικογένειά της, η Demi Lovato αποχώρησε την προηγούμενη Πέμπτη (9/8) και μετέβη στο Σικάγο, ώστε να συναντήσει ένα θεραπευτή που ειδικεύεται στην απεξάρτηση, στην ψυχική υγεία και στη γενικότερη ευεξία.

Η pop star έφτασε στο Σικάγο μαζί με τη μητέρα της, Dianna De La Garza, το πρωί της Παρασκευής 10 Αυγούστου και θα παραμείνει στην πόλη για τις επόμενες ημέρες, με σκοπό να λάβει την απαραίτητη θεραπεία πριν επιστρέψει στο κέντρο απεξάρτησης.

Το ταξίδι σχεδιάστηκε από τους ίδιους τους γιατρούς έτσι ώστε να βοηθήσουν την Demi Lovato στο δύσκολο μονοπάτι της απεξάρτησης.

Η ποσότητα της δόσης που έκανε χρήση η νεαρή Αμερικανίδα ήταν «σχεδόν θανατηφόρα» και η ζωή της γλίτωσε χάρη στη σωτήρια επέμβαση του σωματοφύλακά της και στη συνέχεια των διασωστών που έφτασαν στο σπίτι της, στο Hollywood Hills του Λος Άντζελες.

Η Demi Lovato δηλώνει «ευγνώμων» που είναι ζωντανή.

 

Αφήστε το σχόλιό σας