Η Demi Lovato μιλά για το νέο άλμπουμ της, το ντοκιμαντέρ που θα ακολουθήσει και για τα επόμενα πλάνα της.

Όλοι γνωρίζουν ότι η Demi Lovato μπορεί να τραγουδήσει, αλλά με την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της, θα το αποδείξει ακόμη και στους πιο δύσπιστους.

«Ήθελα να σιγουρευτώ ότι αυτό το άλμπουμ επιδείκνυε τη φωνή μου», λέει η Demi Lovato, η οποίος θα κυκλοφορήσει το «Tell Me You Love Me» στις 29 Σεπτεμβρίου.

Και εάν δεν μπορούσατε να το πείτε ήδη από το… αγριεμένο πρώτο single, το «Sorry Not Sorry«, τραγούδια όπως το ομότιτλο του δίσκου με gospel δόσεις και το funky «Sexy Dirty Love» θα θεμελιώσουν την 25χρονη Αμερικανίδα ως μία από τους ισχυρότερες τραγουδίστριες της γενιάς της.

Αντί να σπεύσει για το διάδοχο του «Confident» (2015), η Demi Lovato δαπάνησε ενάμιση χρόνο για να επιδιώξει έναν πιο soulful ήχο με νέα ομάδα παραγωγών, συμπεριλαμβανομένων των Warren «Oak» Felder (Kehlani, Alessia Cara) και John Hill (Phantogram, Santigold).

«Μεγαλώνοντας στο κανάλι της Disney, κάναμε ένα άλμπουμ κάθε χρόνο για τρία χρόνια, έτσι αυτή τη φορά πήρα όσο χρόνο χρειαζόμουν», λέει στο «Entertainment Weekly».

Demi Lovato - Hit Channel

«Νομίζω ότι αυτό που θα εκπλήξει το κοινό περισσότερο σε αυτό το νέο άλμπουμ είναι το πόσο R&B γίνομαι», προσθέτει.

Έχοντας χωρίσει με τον ηθοποιό Wilmer Valderrama τον Ιούνιο του 2016 μετά από μία εξαετή σχέση, η Demi Lovato σχολιάζει ότι εκδηλώνεται για την ερωτική ζωή της με πρωτοφανή τρόπο: «Ποτέ πραγματικά δεν ήμουν τόσο ειλικρινής. Μπορείτε να το ακούσετε μόνο μέσα από τους στίχους. Νομίζω ότι οι οπαδοί μου θα ξέρουν ακριβώς για ποιον μιλάω», τονίζει.

Το «Tell Me You Love Me» δεν είναι το μοναδικό εγχείρημα που ετοιμάζει η Demi Lovato για το φθινόπωρο. Στις 12 Οκτωβρίου, θα κυκλοφορήσει στο YouTube το ντοκιμαντέρ «Demi Lovato: Simply Complicated», που καταγράφει την παραγωγή του άλμπουμ, καθώς και τον ακτιβισμό και τη φιλανθρωπία της εκτός της καριέρας της.

Η παρουσία ενός συνεργείου με κάμερες στο στούντιο για να βιντεοσκοπήσει τη δημιουργική διαδικασία δεν ήταν εύκολη: «Είναι σίγουρα μία πρόκληση, επειδή θες απλά να είσαι εντελώς ανοιχτή και ελεύθερη και όταν έχεις τις κάμερες επάνω σου, δεν αισθάνεσαι ότι μπορείς να το κάνεις. Αλλά το συνηθίζεις. Και μόλις ξεπεράσεις αυτή τη νοοτροπία, ξεχνάς ότι οι κάμερες είναι εκεί και είσαι σε θέση να είσαι εντελώς ευάλωτη», διευκρινίζει η Demi Lovato.

«Οι οπαδοί μου βρίσκονται σε αυτό το ταξίδι μαζί μου από τότε που ήμουν οκτώ χρονών και έχουμε μοιραστεί μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Καθώς ξεκινώ ένα νέο ταξίδι τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, ήταν σημαντικό για μένα να δημιουργήσω αυτό το ντοκιμαντέρ με μία πλατφόρμα (το YouTube) που θα μου επέτρεπε να συνεχίσω να φέρνω την ιστορία μου απευθείας στους οπαδούς μου», δηλώνει η τραγουδίστρια.

Επιπλέον, η Demi Lovato αποκαλύπτει ότι θα χρειαστεί να περάσουν άλλα δύο χρόνια για να επανέλθει με νέα μουσική. Το «Tell Me You Love Me» θα είναι ένα «ζωντανό άλμπουμ» και μπορεί να κυκλοφορήσει καινούρια τραγούδια ως μέρος του έργου ακόμα και μετά την άφιξή του, στις 29 Σεπτεμβρίου.

«Εάν δημιουργήσεις ένα άλλο τραγούδι που σου αρέσει, κυκλοφορείς ένα άλλο τραγούδι. Δε χρειάζεται να είναι single. Μπορεί απλώς να προστεθεί στη μάζα της μουσικής που έχεις ήδη κυκλοφορήσει», εξηγεί.

Δείτε επίσης: Η Demi Lovato δέχεται κριτική
για την υπερβολική χρήση του «Auto-Tune»

Demi Lovato - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας