Τις προσεχείς κινήσεις της αποκάλυψε στην κάμερα η Demi Lovato, κάνοντας αναφορά στο νέο δίσκο της.

Η Demi Lovato μίλησε αποκλειστικά στο «ET», δίνοντας μία αίσθηση από τα επόμενα σχέδιά της, τα οποία περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ, μία περιοδεία και ένα ντοκιμαντέρ.

Χάρη στο «Sorry Not Sorry», έχουμε ήδη πάρει μια γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ της τραγουδίστριας. Στο video clip, κάνει ένα μεγάλο πάρτι με τους φίλους της, με εμφανίσεις από αστέρες όπως η Paris Hilton, ο Wiz Khalifa και ο Jamie Foxx.

«Το μήνυμα σε αυτό το τραγούδι είναι για τους haters», εξηγεί. «Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι πρόκειται για μία σχέση και θα μπορούσε να είναι για άλλους ανθρώπους. Δεν είχα γράψει ποτέ ένα τραγούδι για τον εκφοβισμό που έζησα όταν ήμουν στο γυμνάσιο. Με οδήγησε εκτός του δημόσιου σχολείου και άρχισα κατ’ οίκον διδασκαλία επειδή ήταν τόσο κακό.»

«Ήταν απλά ένα ευδιάθετο τραγούδι», προσθέτει. «Είχα την ιδέα του τίτλου με το «Sorry Not Sorry» και ήρθε και το concept και έπειτα γράψαμε επάνω τους. Αποδείχθηκε ότι είναι περισσότερο για τους haters παρά για έναν πρώην, που ήταν cool και νομίζω ότι το κάνει να φαίνεται για τους ανθρώπους πιο εύκολο να ταυτιστούν.»

Το νέο άλμπουμ

Η Demi Lovato συνέχισε, λέγοντας στο «ET» ότι η μουσική στο νέο δίσκο της είναι «πιο soulful αυτή τη φορά» και πιθανότατα θα περιλαμβάνει μερικές συνεργασίες. Η 25χρονη Αμερικανίδα συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Jax Jones στο «Instruction» και τους Cheat Codes στο «No Promises«, συναντήσεις που λέει ότι ήταν «τόσο πολύ διασκεδαστικές».

«Δεν έχω βάλει καμία συνεργασία στο άλμπουμ μου ακόμα», παραδέχτηκε. «Θα υπάρξουν μερικές, απλά πρέπει να καταλάβουμε πού πηγαίνουν. Αλλά η μουσική μου θα είναι περισσότερο R&B, πιο soulful και θα πρέπει απλώς να περιμένετε και να ακούσετε το υπόλοιπο.»

Ένα άτομο με το οποίο θα ήθελε η Demi Lovato να συνυπάρξει μία ημέρα, είναι η Halsey. «Θα αγαπούσα να κάνω κάτι μαζί της!», σχολίασε.

Παρόλο που δεν έχει αποκαλύψει έως τώρα τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, ισχυρίζεται ότι θα έρθει «πολύ σύντομα»: «Εύχομαι να είναι συντομότερα από ό,τι νομίζετε», είπε, προσθέτοντας ότι είναι «βέβαιη» πως θα περιοδεύσει το επόμενο έτος.

Τέλος, η Demi Lovato θα κυκλοφορήσει και ένα ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Simply Complcated», το οποίο θα μεταφέρει τους θεατές στο ταξίδι για τη δημιουργία του πολυαναμενόμενου δίσκου.

Δείτε επίσης: Η Demi Lovato απαντά
στους «haters» με το νέο single «Sorry Not Sorry»

Demi Lovato - Sorry Not Sorry - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας