Το πρόγραμμα απεξάρτησης της Demi Lovato συνεχίζεται με επιτυχία.

Η Demi Lovato έχει συμπληρώσει 90 ημέρες απεξάρτησης, σύμφωνα με τη μητέρα της, την Dianna De La Garza.

Η De La Garza το επιβεβαίωσε σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Μαρίας Μενούνος στο «Sirius XM» την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου.

«Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων ή πιο υπερήφανη για εκείνη, επειδή ο εθισμός είναι μια ασθένεια, χρειάζεται δουλειά. Είναι πολύ δύσκολο, δεν είναι εύκολο και δεν υπάρχουν συντομεύσεις», σχολίασε.

Η Demi Lovato βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης μετά το σοβαρό επεισόδιο με την υγεία της τον περασμένο Ιούλιο, όταν κινδύνευσε η ζωή της από τη χρήση υπερβολικής δόσης ουσιών.

Η μητέρα της παραδέχεται ότι «δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα» τι οδήγησε στην υποτροπή της τραγουδίστριας.

«Ήξερα ότι δεν ήταν απεξαρτημένη», δήλωσε η De La Garza για τη Lovato, η οποία αποκάλυψε ότι κύλησε ξανά μέσα από την μπαλάντα «Sober», που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο. «Δεν ήξερα τι έκανε επειδή δεν μένει μαζί μου και είναι 26.»

Η Dianna De La Garza αφηγήθηκε τη στιγμή που έμαθε για το επεισόδιο με την υπερβολική δόση της pop star, λέγοντας ότι ειδοποιήθηκε μέσω γραπτών μηνυμάτων πως κάτι είχε συμβεί.

«Το ένα μήνυμα κειμένου που μου έδωσε πληροφορίες ότι συνέβαινε, έγραφε: “Μόλις το είδα στο TMZ και λυπάμαι πολύ”», ανέφερε.

«Πριν μπορέσω να επισκεφτώ το TMZ, πήρα ένα τηλεφώνημα από τη βοηθό της και είπε: “Είμαστε στο νοσοκομείο”. Έτσι λοιπόν ήξερα ότι δεν έχει πεθάνει, είναι εδώ και είπα: “Τι συμβαίνει;”», περιέγραψε.

«Οι λέξεις που άκουσα είναι απλά ένας εφιάλτης για κάθε γονέα: “Η Demi έκανε υπερβολική δόση”.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας