Διάλειμμα για διακοπές κάνει η «Ταράτσα Του Φοίβου», προτού επανέλθει το Σεπτέμβριο με νέες παραστάσεις.

Η «Ταράτσα Του Φοίβου», το κωμικό, μουσικό, ονειρικό πολυθέαμα του Φοίβου Δεληβοριά κάτω από την Ακρόπολη, με τη συμμετοχή του έξοχου Θανάση Αλευρά και με μάγους, μπουρλέσκ και stand up comedy, κλείνει τον κύκλο του Ιουλίου μετά από δύο μήνες εξαιρετικής επιτυχίας με καλεσμένους που δεν θα τους βρεις εύκολα μαζί στον ίδιο χώρο:

Από το Διονύση Σαββόπουλο ως τη Μαρίζα Ρίζου, από το Σταμάτη Κραουνάκη ως τη Ματούλα Ζαμάνη, από τον Τσολιά της Ελληνοφρένειας ως την Αλέκα Κανελλίδου.

Και κλείνει με την πιο ιδιαίτερη καλεσμένη ανάμεσα στους «μουσικούς ήρωες» του Φοίβου Δεληβοριά:

Τη σπουδαία Λένα Πλάτωνος, αληθινή πρωτοπόρο της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα, ιδιοφυή συνθέτη και ποιήτρια, που η διεθνής της πλέον αναγνώριση, αλλά και η διαρκής ανακάλυψη της μουσικής της από τους νεότερους την κάνουν έναν πόλο διαρκούς έμπνευσης για όλους όσους ασχολούνται με την μουσική στη χώρα μας.

Εμφανίζεται σπάνια, κάθε της εμφάνιση όμως αποτελεί ένα αληθινό γεγονός, απρόβλεπτο και ανεξίτηλο.

Με το πιάνο της, τον σπουδαίο, sui generis ερμηνευτή Γιάννη Παλαμίδα και τον μόνιμο συνεργάτη της Στέργιο Τσιρλιάγκο στους ήχους και τους προγραμματισμούς θα κάνουν «Σαμποτάζ» στο τελευταίο διήμερο της «Ταράτσας» μας με τραγούδια από τη «Λιλιπούπολη» ως τώρα – σε μια μοναδική σύμπραξη με τον Φοίβο Δεληβοριά.

Φοίβος Δεληβοριάς - Η Ταράτσα του Φοίβου 2018 - Hit Channel

Μαζί της θα είναι κι ένα κατ’εξοχήν μουσικό παιδί της. Η Sissi Rada, που πρόσφατα κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο από την Inner Ear, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Στο stand up comedy θα είναι ο μοναδικός Θωμάς Ζάμπρας. Ο θίασος της «Ταράτσας» θα είναι όλος εκεί με τα μοναδικά νούμερα και τα τραγούδια του: Θανάσης Αλευράς, Νεφέλη Φασουλή, Kirby Marzelle, Alex de Paris.

Όσοι αγαπήσατε την «Ταράτσα Του Φοίβου», είστε πιστοί της Πλάτωνος ή θέλετε να την ανακαλύψετε – όσοι θέλετε να ζήσετε ένα απολύτως διαφορετικό μουσικό γεγονός στην καλοκαιρινή Αθήνα, δεν πρέπει να το χάσετε. Η βραδιά θα είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Ακολουθούν μετά διακοπές ως το Σεπτέμβριο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας