Ο καιρός έγινε η αιτία να αναβληθεί η «Ταράτσα του Φοίβου» με τον Διονύση Σαββόπουλο, όμως ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι καλεσμένοι επανέρχονται σε νέα ημερομηνία.

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις του Ιουνίου και του Ιουλίου και τη θερμή υποδοχή κοινού και κριτικών, ο Φοίβος Δεληβοριάς και η «Ταράτσα του Φοίβου» ολοκληρώνουν τον κύκλο τους το Σεπτέμβριο με εκλεκτούς καλεσμένους.

Ανάμεσα στους τελευταίους καλεσμένους της «Ταράτσας» ήταν ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Χρήστος Λούλης και ο Γιώργος Χατζηπαύλου, την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.

Η κακοκαιρία που επικράτησε στην πρωτεύουσα το βράδυ της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου, δεν επέτρεψε την ομαλή διεξαγωγή της προγραμματισμένης παράστασης, με αποτέλεσμα να διακοπεί και εν τέλει να αναβληθεί. Το πρόγραμμα με τον Διονύση Σαββόπουλο, τον Χρήστο Λούλη και τον Γιώργο Χατζηπαύλου θα επαναληφθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

«Αγαπημένοι φίλοι,
που χτες πέσαμε παρέα ηρωϊκά στη μάχη με τη βροχή, σας ανακοινώνουμε πως η Ταράτσα της Τετάρτης με τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Χρήστο Λούλη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή που μας έρχεται, ώρα 20:00. Δεν έχετε παρά να επιδείξετε το εισιτήριο της χθεσινής βραδιάς. Το τηλέφωνο είναι 2103428272 για ό,τι χρειαστείτε. Σας περιμένουμε!», είναι το μήνυμα που προσυπογράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Η τελευταία παράσταση της «Ταράτσας του Φοίβου» πρόκειται να λάβει χώρα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Σπύρος Γραμμένος και όλος ο αγαπημένος θίασος της «Ταράτσας» θα θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές. Και τέλος, θα συμμετάσχουν φιλικά και οι δύο πρώτοι καλεσμένοι καλλιτέχνες της «Ταράτσας», που μαζί τους ξεκίνησαν όλα, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Θανάσης Αλευράς, οι οποίοι και θα απονείμουν και τα βραβεία στους νικητές του διαγωνισμού «Ζαρντινιέρα Academy».

Δείτε επίσης: «Τελευταία Ταράτσα»
για τον Φοίβο Δεληβοριά μαζί με τη Νατάσα Μποφίλιου

Φοίβος Δεληβοριάς - Foivos Delivorias - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας