Ο Φοίβος Δεληβοριάς σε ένα «flea market» με τη Μαρίνα Σάττι και τις Fonέs που στήνεται στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και τα αλλεπάλληλα sold out του χειμώνα, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του δημιουργούν ξανά μία ατμόσφαιρα γιουσουρούμ, τώρα για μία και μοναδική βραδιά στη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή 18 Μαΐου στο «Μύλο», απλώνουν στους πάγκους τις μικρές ιστορίες που μαζεύει ο τραγουδοποιός από το ‘89 έως σήμερα και δίνοντάς τις όσο – όσο, μετά από σκληρό παζάρι με τα κενά της ζωής ανάμεσα στους δίσκους.

Κι επειδή κάθε σωστό «flea market» οφείλει να έχει στην πραμάτεια του εξωτικά αρώματα και εντόπια ζεστασιά, ο Φοίβος καλεί τη Μαρίνα Σάττι και τις υπέροχες Fonέs της για να μας πουν τραγούδια από όλο τον κόσμο, από τα Βαλκάνια ως την παλιά Αμερική κι από την Αραβία ως τη μεσαιωνική Γαλλία.

Μια πολύχρωμη μουσική παράσταση με το εδώ τη ζωής μας και το αλλού όσων θα θέλαμε να ζήσουμε, απλωμένα στον ξύλινο πάγκο της λαϊκής, που στην περίπτωσή μας ονομάζεται πάλκο.

Συμμετέχει το κορίτσι που ενώνει δύο κόσμους Νεφέλη Φασούλη και το θορυβώδες μαγευτικό combo: Ο Σωτήρης Ντούβας στα τύμπανα, ο Κωστής Χριστοδούλου στα πλήκτρα, ο Κώστας Παντέλης στις κιθάρες και ο Yoel Soto στο μπάσο.

Οι Fonέs είναι η Βιργινία Φραγκουλάτζη, η Ελένη Παπαδημητρίου, η Ερασμία Μαρκίδη και η Μαρία Νίκα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Αποθήκη του «Μύλου». Σε περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών, θα διεξαχθεί στον αίθριο χώρο του «Μύλου».

 

Αφήστε το σχόλιό σας