Δείτε όλες τις live εμφανίσεις και φωτογραφίες από τα American Music Awards 2013!

Ariana Grande, Justin Timberlake, One Direction, Katy Perry, Pitbull με τη Kesha, η Lady Gaga, Christina Aguilera είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα που ανέβηκαν στη σκηνή των American Music Awards 2013.

Το event πραγματοποιήθηκε στο Nokia Theater στο Λος Άντζελες, το βράδυ της Κυριακής 24 Νοεμβρίου και βραβεύτηκαν οι καλύτεροι Αμερικανοί καλλιτέχνες της στιγμής, σύμφωνα με το ABC.

Η εμφάνισή της J.Lo ξεχώρισε. Ένα αφιέρωμα στην αξέχαστη Celia Cruz. Η παράσταση ήταν τέλεια τόσο φωνητικά και χορογραφικά, με ένα πραγματικό φόρο τιμής στην κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής. Ωραία και η performace της Lady Gaga μαζί με τον R.Kelly, στο ρόλο της γραμματέας ερωτευμένη με τον μαύρο πρόεδρο της  μουσικής. Θεαματική η Katy Perry, η οποία όμως δεν μας έπεισε φωνητικά, όπως συμβαίνει συχνά στα live της. Ωραία και η εμφάνιση της Rihanna που καταφέρει να αποδείξουν ότι αξίζει το icon awards με μια μαγευτική εκτέλεση του «Diamonds». Δυνατή και η εμφάνισή της Christina Aguilera, η οποία επιστρέφει δυναμικά, μετά την απογοητευτική περσινή εμφάνισή της στα AMA. Καλές και οι performace των Pitbull, Kesha και Miley Cyrus, αλλά δεν φέρνουν τίποτα καινούργιο.

Δείτε εδώ του νικητές των American Music Awards 2013.

Δείτε τις εμφανίσεις από τα AMA 2013:

Rihanna

Katy Perry

Imagine Dragons

Miley Cyrus

Christina Aguilera

Ariana Grande

One Direction

Justin Timberlake

Pitbull & Ke$ha

Florida Georgia Line & Nelly

Jennifer Lopez

Macklemore & Ryan Lewis

Lady Gaga & R. Kelly

Kendrick Lamar

TLC

Αφήστε το σχόλιό σας