Τα τρία τελευταία βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησαν από την μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο, Armada Music είναι τα W&W & Jochen Miller – «Summer», Andy Moor feat. Jessica Sweetman – «In Your Arms», Susana & Max Graham – «Down To Nothing».

 

Το «Summer» είναι η νέα καλοκαιρινή δημιουργία του Ολλανδικού δίδυμου W&W και του Jochen Miller. Trance μελοδίες και άγιος ο Θεός, αν και το βίντεο θα ήταν πιο ενδιαφέρον αν δεν αποτελούταν μόνο από πλάνα μιας κάμερας χειρός!

 

Στη συνέχεια έχουμε το νέο τραγούδι του Andy Moor ο οποίος στις 6 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ. Το «In Your Arms» κυκλοφορεί σε 7 διαφορετικές εκδόσεις, μεταξύ αυτών και των Αιγύπτιων Aly & Fila! Την prog-trance παραγωγή του Moor ντύνει με τα φωνητικά της η Jessica Sweetman.

 

Τέλος, έχουμε το νέο single της Susana, συνεργάτης μεγάλων παραγωγών όπως οι Armin van Buuren, Dash Berlin, Josh Gabriel. Στο «Down To Nothing» μας παρουσιάζει την συνεργασία της με τον Max Graham. Μάλιστα το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή A State of Trance 2012, του κορυφαίου του είδους Armin Van Buuren.

Αφήστε το σχόλιό σας