Μέχρι σήμερα είχατε στο μυαλό σας, τέσσερις-πέντε μαλλιάδες να τα σπάνε παίζοντας metal. Αυτό ήρθε να αλλάξει με τους Compressorhead, τη «ρομποτική μπάντα» που όχι μόνο τη βλέπουμε να παίζει σε εξαιρετικές εκτελέσεις, τραγούδια των Ramones, Motorhead, Black Sabbath, Led Zepplin, AC/DC, αλλά και να κάνουν headbanging την ώρα που τζαμάρουν!

Η μπάντα αυτή αποτελείται από τους Stickboy, Fingers και Bones, τρία ρομπότ που έχουν προγραμματιστεί για κάνουν αυτή τη δουλειά. Ο Stickboy είναι ο drummer, έχει 4 χέρια, 2 πόδια και δημιουργήθηκε το 2007. Το 2009 ήρθε ο κιθαρίστας Fingers και με τα 78 του δάχτυλα υπόσχεται μεγάλα σόλο! Το 2012 ήταν η σειρά του Bones να πάρει τη θέση του μπασσίστα και να ολοκληρώσει την ομάδα!

Και βέβαια όπως όλα τα συγκροτήματα, έτσι και οι Compressorhead κάνουν περιοδεία! Μέσα στον Ιανουάριο του 2013 θα δώσουν 5 συναυλίες σε διαφορετικές πόλεις της Αυστραλίας συμμετέχοντας στο μεγάλο φεστιβάλ Big Day Out που συμμετέχουν ονόματα όπως οι Red Hot Chilli Peppers, Killers και Yeah Yeah Yeahs!

Δείτε τους να παίζουν το «Ace of Spades». Αληθινό μέταλλο!

Αφήστε το σχόλιό σας