«Κόλλημα Είσαι»… ακόμα και στα αγγλικά.

Οι Deevibes παρουσιάζουν το single «Addicted», μεταφέροντας στα αγγλικά την πρόσφατη κυκλοφορία τους «Κόλλημα Είσαι».

Το γκρουπ αποτελείται από τον Dominik Stars και την Εβελίνα Τζιώρα και έγινε ευρύτερα γνωστό όταν συμμετείχε στον τελευταίο κύκλο του «X Factor», το 2017. Υπό την καθοδήγηση του Μπάμπη Στόκα, οι Deevibes έκλεψαν τις εντυπώσεις με τη μοναδική ενέργεια που έφεραν επάνω στη σκηνή και έφτασαν με επιτυχία στον τελικό του talent show.

Ο Dominik γεννήθηκε στη Γερμανία από μητέρα Γερμανίδα και πατέρα από τη γαλλική Γουινέα. Η Εβελίνα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και τα πρώτα χρόνια της ζωής της τα έζησε στη Γερμανία, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αφού μας έκλεισαν «Στο Σώμα Ραντεβού» κλέβοντας τις εντυπώσεις, ο Dominik και η Εβελίνα κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο «Κόλλημα Είσαι», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε αμέσως.

Το εκρηκτικό pop κομμάτι με τα ethnic στοιχεία απέκτησε και ξενόγλωσση έκδοση και ετοιμάζεται να κατακτήσει εκ νέου το κοινό, όπως έκανε και το «Secret Rendez-Vous», δηλαδή η αγγλόφωνη εκδοχή του «Στο Σώμα Ραντεβού».

Τη μουσική και την ενορχήστρωση υπογράφει ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και οι Deevibes.

Το «Addicted», όπως και το «Κόλλημα Είσαι», είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας