Σε συνέντευξη του στο Spinner ο διάσημος παραγωγός δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τους θαυμαστές της Madonna καθώς αναφέρθηκε σε αυτούς με σχόλια του τύπου: Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να κερδίζεις 10 εκατομμύρια ηλίθιους!

Η κόντρα ξεκίνησε λίγους μήνες πριν όταν ο Deadmau5 χαρακτήρισε την Βασίλισσα της Ποπ «fucking idiot» μετά και όσα είπε σε συναυλία της, τα οποία έμοιαζαν να προωθούν την χρήση ναρκωτικών ουσιών για την οποία δήλωσε: «Θα έπρεπε να ήμουν πιο αμείλικτος αλλά μετά σκέφτηκα πως θα είμαι υπό παρακολούθηση και αυτό έγινε μια άσκηση της ματαιότητας του να ασχολείσαι με τους θαυμαστές της. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να κερδίζεις 10 εκατομμύρια ηλίθιους. Κλάνεις απέναντι σε μια βροντή.»
Ο Joel Thomas Zimmerman, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε το 6ο άλμπουμ του με τίτλο «> album title goes here <» και αποκάλυψε πως το επόμενο του LP θα ήθελε να κινείται σε ένα παρόμοιο κόνσεπτ με αυτό του θρυλικού «The Wall» των Pink Floyd!

Αφήστε το σχόλιό σας