2,5 χρόνια μετά, η Δέσποινα Βανδή κάνει τη μεγάλη δισκογραφική επάνοδό της με καινούριο άλμπουμ! Άκουσέ το πρώτος!

Το 2014 ήταν, χωρίς αμφιβολία, η χρονιά της Δέσποινας Βανδή!

Η τηλεοπτική της παρουσία ως μία από τους 4 coaches στην κριτική επιτροπή του «The Voice 1» στον ΑΝΤ1 έκλεψε τις εντυπώσεις, συζητήθηκε όσο καμία, με κατάληξη την τελική νίκη.

Παράλληλα, η μεγάλη της επιστροφή στη δισκογραφική εταιρία, με την οποία έχουν συνδεθεί οι μεγαλύτερες επιτυχίες της των τελευταίων 15 χρόνων, τη Heaven, σηματοδότησε την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου επιτυχιών.

Στην εκπνοή της χρονιάς, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, και η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά της κορυφαίας σταρ του τραγουδιού είναι έτοιμη να μας συνοδεύσει μουσικά στις γιορτινές μέρες. 2,5 χρόνια μετά την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, το νέο album της Δέσποινας Βανδή είναι γεγονός.

Τίτλος του «Δε Με Σταμάτησες», με 10 μοναδικά τραγούδια που σφραγίζονται από την ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή!

Άλλωστε ένα μεγάλο δείγμα της νέας δουλειάς, μας είναι ήδη γνώριμο και με εξαιρετική επιτυχία.
«Χάνω Εσένα», «Καλημέρα», «Όλα Αλλάζουν» και το πιο πρόσφατο «Κάνε Κάτι», όλες οι νέες μεγάλες επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή είναι εδώ, αλλά και οι επόμενες που πολύ γρήγορα θα ανακαλύψουμε.

Το νέο album αποτελεί ένα δημιουργικό «χώρο» συνάντησης σπουδαίων συνθετών και στιχουργών που ορίζουν το σύγχρονο ελληνικό δισκογραφικό χάρτη. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο Γιώργος Σαμπάνης, και ο Γιάννης Φρασέρης στις συνθέσεις. Η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Νίκος Μωραΐτης, η Όλγα Βλαχοπούλου, η Βίκυ Γεροθόδωρου, η Βάγια Καλαντζή και Romy Papadea στους στίχους.

«Δε Με Σταμάτησες»: Ένα album που βρίσκει τη Δέσποινα Βανδή πιο ώριμη από ποτέ, σημείο εκκίνησης των νέων της μουσικών διαδρομών!

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Tracklist:

01. Καλημέρα
02. Κάνε Κάτι
03. Δε Με Σταμάτησες
04. Τι Σημασία Έχει
05. Όλα Αλλάζουν
06. Χάνω Εσένα
07. Το Αντίο
08. Αν Σου Λείπω
09. Μόνο Πως Φεύγεις Μην Μου Πεις
10. Μια Εικόνα… Χίλιες Λέξεις

Ακούστε το ολοκαίνουριο δίσκο που κυκλοφορεί η Δέσποινα Βανδή παρακάτω! *

* Περιηγηθείτε στα τραγούδια πατώντας την ένδειξη «PLAYLIST» που βρίσκεται πάνω – αριστερά στο video.

Αφήστε το σχόλιό σας