Ο Super Star DJ David Guetta συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική κατακτώντας ακόμα ένα μεγάλο επίτευγμα στην καριέρα του! O δίσκος του «Nothing But The Beat» έγινε χρυσός καθώς ξεπέρασε τις 500.000 πωλήσεις. Το album κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2011. Αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2012″επανακυκλοφόρησε» ξανά αλλά αυτήν την φορά με ένα repack που είχε ως τίτλο «Nothing But The Beat 2.0»

“I’m so honored that my album has gone gold in the U.S. and so thankful to all the fans that have supported me and dance music in general.  Together we have created the biggest movement and community in music around the world and it is amazing!”  – είπε χαρακτηριστικά ο David Guetta.

Το συγκεκριμένο album είχε όμως και άλλες επιτυχίες και σε άλλες χώρες. Μέσα από το «Nothing But The Beat» τα singles του, κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στο Billboard Hot 100 chart, όπως τα “Without You” μαζί με Usher (No. 4), “Turn Me On” μαζί με Nicki Minaj (No. 4) και “Titanium” μαζί με Sia (No. 7).

Την περασμένη βδομάδα ο Guetta κέρδισε και το πρώτο του Billboard Music Award ως TOP EDM artist στο BBMA’s που έγινε στο Las Vegas. Επίσης ο David «παίζει δυνατά» με τον Akon και τον Ne-Yo καθώς το single τους «Play Hard» θα ενσωματωθεί στις 17 Ιουνίου στο επίσημο Top 40 radio singles. Το video clip του, έφτασε περίπου τα 24 εκατομμύρια views από την ημέρα που έγινε η πρεμιέρα του, πριν 4 βδομάδες.

Έτσι λοιπόν μιλάμε για ένα δίσκο που πούλησε πάνω από 3,5 εκατομμύρια δίσκους σε όλον τον κόσμο και με τα 25 εκατομμύρια singles μέσα από αυτό, σίγουρα μιλάμε για έναν από τους καλύτερους δίσκους των τελευταίων ετών.

Αφήστε το σχόλιό σας