Το «2U» του David Guetta με τη φωνή του Justin Bieber περνάει από τα χέρια του Robin Schulz για να αποκτήσει remix.

Η συμμαχία του David Guetta με τον Justin Bieber ανανεώνεται με την προσθήκη ενός ακόμη DJ, εκείνη του Robin Schulz.

Μετά το hit «Light My Body Up» με τη συμμετοχή της Nicki Minaj και του Lil Wayne, ο Γάλλος DJ και μουσικός παραγωγός ανέβασε υψηλότερα τον πήχη και απηύθυνε κάλεσμα στον Καναδό superstar ώστε να φτάσουν μαζί έως την κορυφή.

Για τον Justin Bieber, η σύμπραξη με τον David Guetta συνεχίζει τα βήματα μίας σειράς στρατηγικών συνεργασιών που έχει πράξει.

Το remix του «Despacito» των Luis Fonsi και Daddy Yankees, το «I’m The One» του DJ Khaled με τη συμμετοχή επίσης των Lil Wayne, Chance The Rapper και Quavo και προηγουμένως το «Cold Water» με τους Major Lazer και MØ και το «Let Me Love You» με με τον DJ Snake, αποδεικνύουν ότι ο διάσημος 23χρονος τραγουδιστής έχει βρει το μυστικό για να κάνει δικές του όλες τις θέσεις του βάθρου.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης του David Guetta με τον Justin Bieber ονομάζεται «2U» και είναι μία ρομαντική ωδή στη γυναίκα που αξίζει το κυνήγι και το χρόνο που απαιτείται.

Ενώ το τραγούδι έχει εισέλθει στο Top 10 σε 28 διαφορετικά charts στον πλανήτη, ο Γερμανός DJ και μουσικός παραγωγός Robin Schulz το προσεγγίζει και του δίνει φρέσκια και ανανεωμένη πνοή με το remix που επιμελήθηκε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας