Τι νομίζετε ότι ο κόσμος χρειάζεται περισσότερο; Μοιραστείτε τη φράση σας στο twitter με το hashtag # TheWorldNeedsMore

Κυκλοφόρησε το video του David Guetta “One Voice” που θα υποστηρίζει την παγκόσμια εκστρατεία των Ηνωμένων Εθνών The World Needs More, με σκοπό την άντληση κεφαλαίων για τις ανθρωπιστικές έκτακτες ανάγκες του πλανήτη.

Μαζί με τον Γάλλο παραγωγό της Dnace και ο Mikky Ekko (που πολλοί γνωρίζουν από τη συμμετοχή του στο τραγούδι της Rihanna «Stay»), το βίντεο προβλήθηκε έξω από το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας εκδήλωσης της καμπάνιας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Ban Ki-moon, του γραμματέας Valerie Amos και του ίδιου του David Guetta.

Η εκστρατεία “The World Needs More___” έχει ως στόχο να τονώσει την παγκόσμια συζήτηση στο twitter: ολοκληρώστε τη φράση με το τι πιστεύεται πως χρειάζεται περισσότερο στις μέρες μας ο κόσμος χρησιμοποιώντας το hashtag #theworldneedsmore: για κάθε tweet δίνεται 1 δολάριο να υποστηρίξει το ανθρωπιστικό της έργο, πρώτα απ ‘όλα της ανασυγκρότηση και στήριξης στους πληγέντες από τον τυφώνα Haiyan στις Φιλιππίνες.

Μετατρέψτε τα λόγια σε πράξεις λοιπόν για έναν καλύτερο κόσμο κάνοντας κλικ στο παρακάτω link και στείλτε το δικό σας tweet!

#theworldneedsmore

Αφήστε το σχόλιό σας