Το θαυμασμό του για την ερμηνευτική δεξιότητα της Adele, μεταξύ άλλων, εκδήλωσε ο Dave Grohl των Foo Fighters.

Ο Dave Grohl εξέφρασε την επιθυμία του να μπορούσε να τραγουδήσει όπως η Adele ή ο John Lennon.

Ο Αμερικανός μουσικός έγινε γνωστός ως ντράμερ του εμβληματικού συγκροτήματος των Nirvana, ενώ μετά το θάνατο του Kurt Cobain σχημάτισε τους Foo Fighters, στους οποίους ανέλαβε το μικρόφωνο.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Sunday Morning» του CBS, ο Dave Grohl ρωτήθηκε εάν αισθάνθηκε ανασφάλεια για τις φωνητικές του ικανότητες όταν από ντράμερ έγινε τραγουδιστής.

«Μακάρι να τραγουδούσα όπως ο John Lennon, η Adele ή ο Josh Groban», απάντησε. «Μακάρι να μπορούσα. Αλλά μεγάλωσα με ένα πραγματικά παράφωνο, θορυβώδες και τρελό punk rock, οπότε οι περισσότεροι άνθρωποι δε θα θεωρούσαν καν τραγουδιστές τους περισσότερους από τους αγαπημένους μου.»

Foo Fighters (Dave Grohl) - live - Hit Channel
Dave Grohl

Ο Dave Grohl συνέχισε λέγοντας:

«Μόνο φώναζαν δυνατά, αλλά το ακατέργαστο πάθος είναι αυτό που εκτίμησα περισσότερο επειδή βρήκα ομορφιά στην ατέλεια. και είναι κάτι που αγαπώ στη δική μας μπάντα (τους Foo Fighters).»

«Έχουμε ένα ρητό σε αυτήν την μπάντα: “Αν κάτι δεν μπορεί να καλυτερεύσει άλλο, πρόκειται να χειροτερεύσει.” Μου πήρε χρόνια να υπέρ-προσπαθώ να γίνω κεντρικός τραγουδιστής.»

Εν τω μεταξύ, το προηγούμενο διάστημα ο Dave Grohl εξήγησε γιατί δεν έγραψε και γιατί δεν τραγούδησε τραγούδια στους Nirvana, παρόλο που ηχογραφούσε τις δικές του δημιουργίες.

Ωστόσο δεν άφησε κανέναν να ακούσει εκείνα τα δικά του τραγούδια επειδή δεν πίστευε πραγματικά ότι ήταν τόσο καλά. «Δε μου άρεσε η φωνή μου, δεν νομίζω ότι ήμουν τραγουδοποιός και ήμουν σε μία μπάντα (τους Nirvana) μαζί με έναν από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς της γενιάς μας», σχολίασε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας