Με δηλώσεις του, ο frontman των Foo Fighters διέψευσε τις φήμες που ήθελαν την διάλυση της μπάντας. Ωστόσο αυτό που διακρίνεται από τα λεγόμενα του, οι Foo Fighters είναι σε διάλειμμα…

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Central Park της Νέας Υόρκης ο Grohl, μιλώντας στους 60.000 που έδωσαν το παρόν είπε: «Αυτό είναι. Δεν έχουμε άλλες συναυλίες μετά από αυτή».

Χθες μάλιστα, δημοσιοποίησε μια επιστολή στην οποία απορρίπτει τα σενάρια διάλυσης, γράφωντας τα εξής: «Εδώ Dave. Απλώς θέλω να γράψω και να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για ακόμη μια απίστευτη χρονιά. Πραγματικά δεν είχαμε καταφέρει τίποτα χωρίς εσάς. Ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα σκεφτόμουν ότι οι Foo Fighters μπορούν να καταφέρουν όλα αυτά. Ποτέ δεν πίστεψα ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ τόσα πολλά.» Τόνισε πως μιλούσε σοβαρά όταν είπε πως δεν θα δώσουν συναυλίες για κάποιο καιρό και ότι δεν είναι σίγουρος για το πότε θα ξαναπαίξουν.

Στο τέλος τόνισε τα συναισθήματα που τρέφει για το συγκρότημα λέγοντας: «Δεν υπήρξε στιγμή που να μην θέλω να είμαι στην μπάντα. Κάποιες φορές είναι καλό να την βάζεις στο… γκαράζ για λίγο.»

Αφήστε το σχόλιό σας