Ο Damon Albarn σκέφτεται το μέλλον. Μέτα το solo άλμπουμ «Everyday robots» ο frontman των Blur αποκάλυψε πως το νέο άλμπουμ των Gorillaz μπορεί να κυκλοφορήσει το 2016. Σχέδια και για την επιστροφή του σούπερ γκρουπ The Good, The Bad, & The Queen.

Μετά το solo άλμπουμ του Everyday Robots που κυκλοφόρησε τον Απρίλη, ο Damon Albar αποκαλύπτει τα μελλοντικά του σχέδια. Σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα, The Sydney Morning Herald,ο Damon Albarn ετοιμάζει την επανενεργοποίηση του γκρουπ και υπάρχει ρεαλιστική πιθανότητα ένα νέο album των Gorillaz να κυκλοφορήσει το 2016.

Οι Gorillaz δημιουργήθηκαν το 1998 από τον Damon Albarn και τον σκιτσογράφο και σκηνοθέτη Jamie Hewlett. Το συγκρότημα σταμάτησε το 2011 μετά το άλμπουμ «The Fall«, αλλά τώρα ένα νέο άλμπουμ είναι πιθανό να έρθει το 2016. Ο Damon Albar μίλησε για τη σχέση του με τον Jamie Hewlett λέγοντας:

«Υπάρχουν φορές σε κάθε είδους σχέση στην οποία οι άνθρωποι συγκρούονται με εκείνους που βρίσκονται πιο κοντά σε αυτούς, στη συνέχεια μερικές φορές συμφιλιώνονται και η σχέση γίνεται ισχυρότερη ίσως γι ‘αυτόν ακριβώς το λόγο».

Όμως τα σχέδια του frontman των Blur δεν σταματάνε εκεί. Ο Βρετανός τραγουδιστής μπορεί να επιστρέψει στο studio και με τους The Good, The Bad, & The Queen, συγκρότημα που έκανε με τον μπασίστα των Clash, Paul Simonon, τον κιθαρίστα των Verve, Simon Tong και τον ντράμερ Tony Allen. Τα τραγούδια φαίνεται πως είναι έτοιμα, αυτό που μένει είναι να βρεθεί ο χρόνος να ηχογραφηθούν και να γίνει η παραγωγή.

Όσο για το μέλλον των Blur δεν υπάρχουν σχέδια για την ώρα.

«Θα ήθελα να φανταστώ ότι υπάρχει κάποιου είδους μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χρόνος για το μέλλον, υπάρχει μόνο το παρόν. Ποιος ξέρει; Είμαι απρόθυμος να πω οτιδήποτε για τους Blur, γιατί αν το έκανα τα λόγια μου μπορεί να αναφερθούν με λάθος τρόπο».

Αφήστε το σχόλιό σας