Το επίσημο soundtrack album που επενδύει την ταινία «Dalida» συμπεριλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ντίβας.

Η βιογραφική – δραματική ταινία «Dalida» αφηγείται την τραγική ιστορία της γεννημένης στο Κάιρο Ιταλίδας ντίβας που αυτοκτόνησε το 1987 στο Παρίσι.

Έχοντας πουλήσει πάνω από 130 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, η Dalida συνεχίζει να ακτινοβολεί την αιώνια παρουσία της.

Η ταινία «Dalida» είναι ένα οικείο πορτρέτο μιας γυναίκας απόλυτης, σύνθετης και μοναδικής.

Το άλμπουμ του soundtrack περιλαμβάνει τα τραγούδια από το έργο αλλά και την πρωτότυπη μουσική που έγραψε ο Jean-Claude Petit (Jean de Florette, Cyrano de Bergerac, The Horseman on the Roof).

Dalida (movie film 2017) - Sveva Alviti - Hit Channel
Στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της ταινίας.

Συμπεριλαμβάνονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες της Dalida, όπως τα «Gigi L»Amoroso», «Paroles Paroles» (ντουέτο με τον Alain Delon), «Besame Mucho», «Avec Le Temps», «Il Venait D»Avoir 18 Anos», «Salma Ya Salama» και πολλά άλλα σε μία έκδοση διπλού CD.

Το φιλμ σκηνοθέτησε η Lisa Azuelos (LOL – Laughing Out Loud, Quantum Love) και πρωταγωνιστεί η Sveva Alviti (κεντρική φωτογραφία), μαζί με τους Riccardo Scamarcio, Vincent Perez, Niels Schneider, Jean-Paul Rouve και Patrick Timsit.

Η ταινία θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας από τις 30 Μαρτίου.

Το soundtrack album (OST) του «Dalida» κυκλοφορεί από την Barclay / Universal και στην Ελλάδα από τη Minos EMI / Universal.

Dalida (movie film 2017) (OST - bande originale) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας