Ένα μουσικό ταξίδι για 30.000 παιδιά: Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ενώνουν φωνές για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Δύο μεγάλοι Έλληνες καλλιτέχνες, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ενώνουν τις φωνές τους, στις 27 Σεπτέμβριου στις 21.00 στο Ηρώδειο, σε μια ξεχωριστή συναυλία για έναν και μόνο σκοπό, για τα 30.000 παιδιά που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα σε συνεργασία με εξαιρετικούς μουσικούς και τα καλύτερα τραγούδια τους. Μια σπάνια συνύπαρξη που παραπέμπει αυτόματα σε μια βραδιά γεμάτη με τα πιο κλασικά, αγαπημένα, ποιοτικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών.

Είναι μια συναυλία που θα συζητηθεί, καθώς πρόκειται για δύο καλλιτέχνες με μοναδική πορεία στο ελληνικό τραγούδι. Πέρα από την προσωπική τους διαδρομή, όμως, έχουν και μεταξύ τους μια εκρηκτική συνεργασία που μας πάει πίσω στη δεκαετία του ’80 με τη «Σκόνη», το 1991 με το «Διδυμότειχο blues», το 2001 με τον «Παλιό Στρατιώτη» και το «Ιπτάμενο Χαλί»..

Η συνεργασία του Γιώργου Νταλάρα και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα είναι από μόνη της ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός, πόσο μάλλον αν γίνεται με σκοπό να στηρίξει τα παιδιά που αγκαλιάζει το «Μαζί για το Παιδί». Οι διασκευές τους, τα καινούρια τραγούδια, τα απρόβλεπτα και οι κοινές ερμηνείες θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της μοναδικής φιλανθρωπικής βραδιάς.

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στα σωματεία – μέλη της Ένωσης.

Γιώργος Νταλάρας - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Μαζί για το Παιδί - Ηρώδειο - Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»

Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.

Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση.

Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων

– Διακεκριμένη: 70€
– Α’ Ζώνη: 50€
– Β’ Ζώνη: 30€
– Άνω Διάζωμα: 20€
– Φοιτητικά εισιτήρια: 15€ (Τα φοιτητικά εισιτήρια διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό στο άνω διάζωμα)

Προπώληση εισιτηρίων

– Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
– Τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση κάρτας
– Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.ticketservices.gr
– Σε όλα τα καταστήματα Public και στο tickets.public.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας