Μέχρι πότε θα εμφανίζονται στην «Ακτή Πειραιώς» οι Γιώργος Νταλάρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας και Γιάννης Ζουγανέλης;

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και πολυσυζητημένα σχήματα της φετινής σεζόν.

Μετά από μία σειρά θριαμβευτικών εμφανίσεων συνεχίζουν μέχρι τέλη Φεβρουαρίου τις παραστάσεις τους στην «Ακτή της Οδού Πειραιώς» με το πρόγραμμα «Εδώ Στο Νότο».

Καλεσμένη τους η Idra Kayne, η soul funk queen της πόλης, που έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει αγαπηθεί πολύ.

Δε χρειάζονται πολλά λόγια και συστάσεις.

Η ξεχωριστή πρόταση του προγράμματος είναι η ίδια η συνάντηση των τριών από μόνη της. Ο καθένας χωριστά έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο τραγούδι.  Η συνύπαρξη τους, οι διασκευές τους, τα καινούργια τους τραγούδια, τα απρόβλεπτα και οι κοινές ερμηνείες τους αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό  του προγράμματος.

Μια σπάνια συνύπαρξη που παραπέμπει αυτόματα σε βραδιές γεμάτες με τα πιο κλασσικά, αγαπημένα, ποιοτικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Νίκος Σούλης.

Συντελεστές

Η ηχητική επιμέλεια είναι των Βαγγέλη Κουλούρη, Αντώνη Ζαχόπουλου, Γιώργου Καραγιαννίδη και Στρατή Καραδημητράκη, ενώ οι φωτισμοί είναι  του Γιάννη Μανιατάκου.

Μαζί τους συμπρωταγωνιστές επί σκηνής, οι εξαιρετικοί μουσικοί:  Γιώργος Παπαχριστούδης – πιάνο, Βαγγέλης Μαχαίρας – μπουζούκι – μαντολίνο – τζουράς – λαούτο, Γιώργος Μάτσικας  – κιθάρα, μπουζούκι, Μάνος Γρυσμπολάκης – ακορντεόν,

Νίκος Σαμαράς – τρομπέτα, Θανάσης Σοφράς – μπάσο,  Άκης Αμπράζης – μπάσο,

Αποστόλης Βαγγελάκης – πνευστά, Κώστας Μιχαλός – κιθάρες, Φίλιππος Σπυρόπουλος – κρουστά, Steve Tesser – κιθάρα, Άκης Γαβαλάς – τύμπανα.

Η ενορχηστρωτική επιμέλεια και η διεύθυνση ορχήστρας είναι του Γιώργου Παπαχριστούδη.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται για τρία τελευταία διήμερα:

  • Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Φεβρουαρίου
  • Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Φεβρουαρίου
  • Παρασκευή 24 & Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

 

Ακτή Πειραιώς
Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος
Τηλ.: 210 34 18 020

Αφήστε το σχόλιό σας