Δύο νύχτες απομένουν ώσπου να αποχαιρετήσουν το κοινό οι Γιώργος Νταλάρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας και Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η IDRA KAYNE, ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους στην «Ακτή της Οδού Πειραιώς».

Η παράσταση που ξεκίνησε θριαμβευτικά στις αρχές Νοέμβριου και κατέκτησε το κοινό της Αθήνας, κλείνει πανηγυρικά το Σάββατο 18 Μαρτίου στην «Ακτή Πειραιώς».

Τους έφερε στην ίδια σκηνή η αγάπη τους και η επιμονή τους για το καλό τραγούδι για να αναδειχθούν σε ένα από τα πιο επιτυχημένα και πολυσυζητημένα σχήματα της εφετινής σεζόν.

Πάνω από τέσσερις μήνες εμφανίσεων, περισσότερες από 35 βραδιές, πολλές χιλιάδες κόσμου, ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ακρόασης πολυαγαπημένων τραγουδιών από τους εξαιρετικούς αυτούς καλλιτέχνες.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της προγράμματος έχει ο Νίκος Σούλης.

Οι τελευταίες παραστάσεις είναι τοποθετημένες για τα Σάββατα 11 και 18 Μαρτίου!

Συντελεστές

Η ηχητική επιμέλεια είναι των Βαγγέλη Κουλούρη, Αντώνη Ζαχόπουλου, Γιώργου Καραγιαννίδη και Στρατή Καραδημητράκη, ενώ οι φωτισμοί είναι  του Γιάννη Μανιατάκου.

Μαζί τους συμπρωταγωνιστές επί σκηνής, οι εξαιρετικοί μουσικοί:  Γιώργος Παπαχριστούδης – πιάνο, Βαγγέλης Μαχαίρας – μπουζούκι – μαντολίνο – τζουράς – λαούτο, Γιώργος Μάτσικας  – κιθάρα, μπουζούκι, Μάνος Γρυσμπολάκης – ακορντεόν,

Νίκος Σαμαράς – τρομπέτα, Θανάσης Σοφράς – μπάσο,  Άκης Αμπράζης – μπάσο,

Αποστόλης Βαγγελάκης – πνευστά, Κώστας Μιχαλός – κιθάρες, Φίλιππος Σπυρόπουλος – κρουστά, Steve Tesser – κιθάρα, Άκης Γαβαλάς – τύμπανα.

Η ενορχηστρωτική επιμέλεια και η διεύθυνση ορχήστρας είναι του Γιώργου Παπαχριστούδη.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Γιώργος Νταλάρας - Γιάννης Κότσιρας (2016) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας