Η ημερομηνία όπου οι Γιώργος Νταλάρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Γιάννης Κότσιρας θα αρχίσουν τις κοινές παραστάσεις τους στην «Ακτή Πειραιώς» γνωστοποιήθηκε.

Η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς γίνεται γεγονός με τη ζεστή αντάμωση που έχουν στα σκαριά ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας.

Τρεις αξιόπιστες φωνές, τρεις ευανάγνωστες ιστορίες, αναρίθμητα αγαπημένα τραγούδια.

Οι πολυετείς, σταθερές και επιτυχημένες διαδρομές τους στο πεντάγραμμο τέμνονται τον εφετινό χειμώνα σε ένα κοινό μονοπάτι.

«Εδώ στο Νότο» (όπως είναι ο τίτλος των παραστάσεών τους) θα χαρίσουν τις ωραιότερες στιγμές από τις εμπειρίες, τις συνεργασίες και την προσωπική δισκογραφία τους σε ένα μουσικό πρόγραμμα που θα ευφράνει την καρδιά.

Η «Ακτή της Οδού Πειραιώς» είναι ο χώρος που θα φιλοξενηθούν ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας και η σκηνή του θα τους παραδοθεί «εν λευκώ» μουσικά για μία απροσδόκητη αλλά εντελώς καλοδεχούμενη συνάθροιση.

Η Idra Kayne, το φαινόμενο της εγχώριας soul funk σκηνής, θα τονώσει τις αντιστίξεις του προγράμματος. Η σκηνοθετική επιμέλεια θα είναι στην ευθύνη του Νίκου Σούλη.

«Μαζί στην Ακτή» από τις 4 Νοεμβρίου

Το κοινό των τριών κορυφαίων ερμηνευτών ανέμενε με ιδιαίτερη αδημονία την ημερομηνία έναρξης των παραστάσεων στην «Ακτή».

Το ραντεβού δίνεται λοιπόν από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε ένα μουσικό πρόγραμμα με εξαιρετικούς μουσικούς, θεσπέσιες ερμηνείες και τα ωραιότερα τραγούδια που θα ελκύσει τις προτιμήσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας