Η μοναδική ροκ όπερα «Δαίμονες» και η Άννα Βίσση επιστρέφουν στο θέατρο Παλλάς το φθινόπωρο για περιορισμένες εμφανίσεις!

Η περίφημη ροκ όπερα «Δαίμονες» του Νίκου Καρβέλα, στην οποία πρωταγωνιστεί η Άννα Βίσση, που αναστάτωσε τη μουσική σκηνή της επέστρεψε αυτή τη σεζόν ανανεωμένη, 22 χρόνια μετά το πρώτο ανέβασμά της.

Στο θέατρο Παλλάς παρουσιάστηκε μία υπερπαραγωγή με έναν θίασο 24 ηθοποιών, 13 μουσικούς σε μία ζωντανή ορχήστρα, 20 διαφορετικά σκηνικά και πάνω από 250 κοστούμια, σε ιστορία-στίχους του Σταύρου Σιδερά, σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και σκηνογραφία Μανόλη Παντελιδάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο το κοινό δέχτηκε με μεγάλη χαρά τη μεγάλη αυτή της παράστασης στο πάλκο και έσπευσε να απολαύσει την Άννα Βίσση και τους συμπρωταγωνιστές της, Εβελίνα Παπούλια, Παναγιώτη Πετράκη και Νικόλαο Καραγκιαούρη.

Η πολυεπιτυχημένη παράσταση των Δαιμόνων αναμένεται το προσεχή φθινόπωρο να είναι και πάλι κοντά μας καθώς προγραμματίζεται να ανέβει ξανά στην ίδια σκηνή, στο θέατρο Παλλάς, από τις 5 Οκτωβρίου και για 10 μόνο παραστάσεις!

Αφήστε το σχόλιό σας