Νέο υλικό; Ένα άλμπουμ; Μια περιοδεία; Εμφάνιση στο Ultra;

Οι φήμες για ένα νέο τραγούδι, άλμπουμ ή περιοδεία των Daft Punk στροβιλίζονται συνεχώς στο web, αλλά τώρα οι χρήστες του Reddit λένε ότι βρήκαν ένα νέο κομμάτι που έχει διαρρεύσει, όποτε μπορείτε να φανταστείτε τι ντόρος και υποθέσεις γίνονται.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ένας μυστηριώδης χρήστης του Soundcloud με το username «User19972001200420132019» ανέβασε ένα κομμάτι με τίτλο ‘x’, το οποίο έχει διάρκεια μόλις 17 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι το μόνο upload που έχει γίνει από αυτόν τον λογαριασμό.

Το ηχητικό προφίλ του τραγουδιού έχει το κλασσικό μοτίβο του Γαλλικού duo, με βαθιά robot vocals που είναι παρόμοια με το προηγούμενο υλικό των Daft Punk. Μόλις το κομμάτι αναρτήθηκε στο subdreddit r/daftpunk, άρχισε η συζήτηση για το αν αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένα νέο τραγούδι των Daft Punk.

Ενώ πολλοί χρήστες αμφισβητούν την αυθεντικότητα του snippet, ορισμένοι επεσήμαναν ότι αυτή η διαρροή εμφανίστηκε με παρόμοιο τρόπο με τις παρελθούσες επιβεβαιωμένες διαρροές. Το 2017, το κομμάτι «Overnight» διέρρευσε πριν οι Daft Punk το κυκλοφορήσουν επίσημα, με παρόμοιο τρόπο με αυτή την πρόσφατη «διαρροή».

Comment from discussion x.

Εκείνοι που πιστεύουν ότι η διαρροή είναι αυθεντική υποδεικνύουν ότι μπορεί να έχει παραχθεί από όταν το duo δούλευε για το soundtrack του Tron και έχουν επισημάνει πόσο παρόμοιο είναι αυτό το τραγούδι με άλλα κομμάτια των Γάλλων:

Comment from discussion x.

Αν πρόκειται για νέο τραγούδι των Daft Punk ή κάτι άλλο δεν το ξέρουμε, αλλά η συζήτηση στο subreddit συνεχίζεται…

Comment from discussion x.

Αυτό που πρέπει να θυμίσουμε είναι πως τα τελευταία χρόνια έχουν ακουστεί πολλές φήμες για νέα μουσική από τους Daft Punk αλλά και για μια επερχόμενη περιοδεία, αλλά χωρίς επιβεβαίωση. Όποτε καλό είναι να μην ενθουσιαζόμαστε.

Αφήστε το σχόλιό σας